ŠAKIRA ŠOKIRALA IZJAVOM O FILMU "BARBI" Ono što je rekla razbesneće FEMINISTKINJE: "Pop kultura je oduzela muškarcima..."
Foto: Europa Press / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

NJENI SINOVI NE VOLE TAJ FILM

ŠAKIRA ŠOKIRALA IZJAVOM O FILMU "BARBI" Ono što je rekla razbesneće FEMINISTKINJE: "Pop kultura je oduzela muškarcima..."

Pop kultura -

Šakira je kritikovala film "Barbie" jer smatra da bi trebalo da žene budu osnažene "bez oduzimanja muškarcima njihove mogućnosti da budu muškarci", prenosi The Mirror. Pevačica je otkrila da su njeni sinovi zamrzeli taj film, te da se ona delimično slaže s njima, jer želi da se oni osećaju moćno dok poštuju žene.

"Sviđa mi se kad pop kultura pokušava da osnaži žene, a da ne oduzima muškarcima njihovu mogućnost da budu muškarci, da ih takođe štiti i pruža. Verujem u davanje svih alata ženama i poverenje da možemo da učinimo sve bez gubitka svoje suštine i ženstvenosti. Mislim da muškarci imaju svrhu u društvu i da žene imaju drugu svrhu", rekla je Šakira.

Barbi
foto: HBO

Smatra da to što žena može sve, ne znači da i treba. "Mi se nadopunjujemo, a to nadopunjavanje ne treba izgubiti. Samo zato što žena može sve, ne znači da treba. Zašto ne podeliti teret s ljudima koji zaslužuju da ga nose, koji imaju dužnost da ga nose takođe", rekla je.

Pevačica je otkrila da je nakon razvoda od Đerara Pikea u junu 2022. morala da "ujedini sve delove koji su se raspali". "Žene su nekada morale da paze na svoje ponašanje, sakriju bol, plaču u tišini, ali u današnjem društvu nam niko neće govoriti kako da izlečimo ranu", objasnila je Šakira koja s fudbalerom ima dva sina, Sašu i Milana.

Šakira
foto: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

"Niko mi ne govori kako da plačem ili kada da plačem, niko mi ne govori kako da odgajam svoju decu, niko mi ne govori kako da postanem bolja verzija sebe. To ja odlučujem", rekla je pevačica koja smatra da je osvežavajuće kada žena postane ono što je i ne izvinjava se.

(Kurir.rs/ Mirror/ L. S)

Bonus video:

00:44

ŠAKIRA POSTAVILA VEŠTICU NA TERASI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track