SLAVNA PEVAČICA UKLJUČENA U ISTRAGU PROTIV OZLOGLAŠENOG REPERA Prvo povukla tužbu, a sad rešila da konačno RASKRINKA BIVŠEG (FOTO)
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

JEDNA OD BROJNIH SVEDOKA

SLAVNA PEVAČICA UKLJUČENA U ISTRAGU PROTIV OZLOGLAŠENOG REPERA Prvo povukla tužbu, a sad rešila da konačno RASKRINKA BIVŠEG (FOTO)

Pop kultura -

Bivša devojka Paf Dedija, Kesi, uključena je u istragu pokrenutu protiv repera, nakon optužbi da je učestvovao u trgovini ljudima u svrhu seksualne eksploatacije. Kako prenosi Page Six, Kesi celo vreme razgovara s vlastima te je jedan od brojnih svedoka u ovom slučaju.

Kesi je inače u novembru optužila Didija za silovanje i seksualno zlostavljanje. Njegova bivša je navodno pre nekoliko nedelja počela da radi sa službama, pre nego što su federalni agenti pretresli reperova imanja u Los Anđelesu i Majamiju. Osim nje, strani medij piše da je još nekoliko žena uključeno u istragu te sarađuju sa službama.

Paf Dedi, Kim Porter
foto: Profimedia

Kesi je prva optužila repera za seksualno zlostavljanje koje je, kako tvrdi, trpela tokom 10 godina veze. U svojoj tužbi je navela da ju je Didi terao da koristi droge te ju je terao na seksualne odnose s muškim prostitutkama, dok je on sve snimao. Reper je optužbe demantovao. Nakon nje ga je još nekoliko ljudi optužilo za isto, uključujući producenta Rodnija Džonsa.

( Kurir.rs / Page Six / 24sata. hr / T. B )

Bonus video:

01:02

Krisa Nota optužile dve žene za seksualno zlostavljanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track