FATALNI EZEL JE ZBOG OVE ŽENE PRESTAO DA GLUMI: Osvojila ga 13 godina mlađa, zbog nje je BATALIO KARIJERU, a evo kako sad izgleda
Foto: Printscreen YouTube

NEKAD I SAD

FATALNI EZEL JE ZBOG OVE ŽENE PRESTAO DA GLUMI: Osvojila ga 13 godina mlađa, zbog nje je BATALIO KARIJERU, a evo kako sad izgleda

Pop kultura -

Jedan od najpopularnijih turskih glumaca Kenan Imirzalioglu proslavio se u seriji "Ezel", a od tada je prošlo već 13 godina.

Kenan je u svom životu glumio u mnogo serija, ali poslednja koju je snimio bila je 2018. godine. Glumac je nakon velike slave odlučio da se malo povuče od svetla reflektora, a 2016. godine oženio se glumicom Sinem Kobal.

2020. godine paru se rodila prva ćerkica Lalin, a 2022. godine rodila se i druga ćerkica Lejla.

Ezel, Kenan Imirzalioglu
foto: Printscreen YouTube

''Od tog dana sam srećniji. Roditeljstvo jednostavno ne može da se opiše rečima. Ne postoje reči niti rečenice kojima to može da se opiše, jednostavno to morate da doživite. Otkako se rodila Lalin, za nas je započeo novi život. Čini mi se kao da se nalazim na početku novog, lepog putovanja'', ispričao je Kenan jednom prilikom za turske medije.

Inače ne vole da otkrivaju detalje o svom privatnom životu i žive povučenim porodičnim životom, ali na društvenim mrežama Sinem voli da se pohvali ljubavnim fotografijama s 49-godišnjim glumcem.

Poznati glumački par zaljubio se 2015. godine, kad su zajedno bili na setu serije. Glumica je u tom trenutku bila u vezi s fudbalerom, ali pao je u drugi plan kad ju je Kenan osvojio. Iako su mnogi mislili da ljubav neće potrajati jer je među njima razlika od 13 godina, sve su razuverili.

Pre glumačke karijere, Kenan je imao uspešnu manekensku karijeru. Naime, na takmičenju za ''Najboljeg modela Turske'' pobedio je 1997. godine, a potom je osvojio titulu najboljeg modela sveta, te je bio prvi Turčin s takvim priznanjem.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr/ L. S)

Bonus video:

02:28

PONAVLJA SE ISTI OBRAZAC! Politikolog tvrdi: Ovaj čovek ide istim putem kao Erdogan nekad, TURSKA MOŽDA DOBIJE NOVOG PREDSEDNIKA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track