KUPAJU SE U PARAMA, A ŽIVE U MALOM DVOSOBNOM STANU: Dele kućne poslove i nikad nisu angažovali DADILJU, evo kako odgajaju decu
Foto: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

KAO SAV NORMALAN SVET

KUPAJU SE U PARAMA, A ŽIVE U MALOM DVOSOBNOM STANU: Dele kućne poslove i nikad nisu angažovali DADILJU, evo kako odgajaju decu

Pop kultura -

Eva Mendes i Rajan Gosling smatraju se jednim od najlepših holivudskih parova, a njihov brak jednim od najstabilnijih. Ludo zaljubljeni, venčali su se u tajnosti, a Eva je nakon udaje odlučila da se posveti porodičnom životu i prestane da glumi. Prvo dete, ćerku Esmeraldu, rodila je u 42. godini, a dve godine kasnije s Rajanom je dobila ćerku Amandu.

"Uvek sam imala jasnu granicu kad su u pitanju moj muškarac i moja deca. O njima ću govoriti, naravno, ali neću objavljivati ​​fotografije iz naše svakodnevice. Za mene je crveni tepih posao, a ne mesto pokazivanja ljubavi", tvrdila je svojevremeno glumica.

Eva Mendez, Eva Mendes
foto: Profimedia

Slavni par može da priušti luksuzan život i užitke svake vrste, ali svoje ćerke su želeli da odgajaju u jednostavnosti i uče ih da se do uspeha i životnog zadovoljstva dolazi marljivim radom i trudom, umesto da je sve servirano i već rešeno.

Očito poučeni tragičnim primerima života i sudbina dece holivudskih zvezda, koja često završavaju u paklu zavisnosti, depresije i traganja za svojim smislom, Eva, Rajan i njihove ćerke žive u malom dvosobnom stanu, dele kućne poslove, nikad nisu angažovali dadilju. A razlog zašto su se odlučili za ovakav način života je specifičan.

Oskar 2024, Rajan Gosling
foto: Mike Coppola / Getty images / Profimedia

Eva Mendes voli da kuva i čisti. Njena strast prema čišćenju pretvorila se u poslovni projekat. Glumica je, naime, postala suvlasnica kompanije koja proizvodi antibakterijske sunđere za čišćenje. Pranje i čišćenje na nju, kaže, deluju terapeutski.

"Život je tako haotičan. Ali svoju kuću i svoju kuhinju mogu da držim pod kontrolom. Pa kad perem sudove, to je za mene meditativno, daje mi jasnoću. Čista sudopera za mene je bistar um", objasnila je prelepa glumica.

Eva Mendez, Eva Mendes, Rajan Gosling
foto: Profimedia

Slavni supružnici decu odgajaju da budu samostalna i iskrena.

"Želim da moja deca, kad su u nevolji, i danas i za 10-20 godina, kažu: ‘Joj, moram da nazovem mamu‘, a ne ‘Ooo, ovo ne mogu da kažem mami‘", izjavila je Mendes.

"Trudimo se da se povežemo s njima, pogotovo u najtežim trenucima, kad se ljutimo na njih", dodala je.

Eva Mendes
foto: Profimedia

"Kad smo bili u Londonu, išli smo na mjuzikle, u pozorište, muzeje, dvorce, izlete... No sad osećam da je vreme da im vratim dosadu, pogotovo deci, ali i sebi. Volim kad nam je dosadno, tad nam dolaze ideje. Ponekad je zabavno, ponekad opasno, ponekad poučno, ali želim i to vreme kad je - dosadno", zaključila je lepa glumica i životna partnerka Rajana Goslinga.

(Kurir.rs/ Slobodna Dalmacija/ L. S)

Bonus video:

02:25

UPOZNALA ČAČANINA PREKO APLIKACIJE, PA PREŠLA 9.000 KILOMETARA Čudesna ljubav: Posle dva dejta i tri godine stupili u brak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja