"NIJE ZBOG SVINJE..": Posrnula glumica nakon MUČNOG RAZVODA otkrila zašto su ona i njen bivši spavali u odvojenim krevetima (FOTO)
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

BRAK IM JE BIO PROBLEMATIČAN

"NIJE ZBOG SVINJE..": Posrnula glumica nakon MUČNOG RAZVODA otkrila zašto su ona i njen bivši spavali u odvojenim krevetima (FOTO)

Pop kultura -

Posrnula glumica Tori Speling otkrila je da je odluka o spavanju u odvojenim spavaćim sobama poslednje tri godine bila izbor njenog bivšeg supruga, glumca Dina Mekdermota, prenosi Hello!.

"Kao, dao je intervju u kojem je rekao da je prestao da spava u krevetu zbog svinje. To nije istina", rekla je Speling.

Iako je par jednom delio krevet sa svinjom, Speling je objasnila da je to bilo samo jednu noć, kada je svinja bila beba i kada ju je trebalo maziti, prema uputstvima prethodnih negovatelja. Međutim, nakon incidenta sa svinjom, u kojem je ona mokrila u krevet, Mekdermot je tražio da napusti krevet.

Tori Speling
foto: Profimedia

Ipak, zvezda serije "Beverly Hills, 90210", naglasila je da životinje i deca nisu stali između njih i stala na put glasinama koje su sugerisale suprotno. Mekdermot je takođe naveo kao razlog njegova odlaska iz zajedničkog kreveta Torino spavanje s upaljenim televizorom, koji je ona držala upaljenim kako bi, objasnila je, odvratila pažnju od svog života.

Tori Speling, Din Mekdermot
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

"On više nije u mom krevetu. Niti u braku", rekla je Speling nakon što je podnela zahtev za razvod navodeći nepomirljive razlike nakon 18 godina braka. U svojoj pravnoj klauzuli, Speling je tražila isključivo fizičko starateljstvo nad njihovo petoro maloletne dece, predložila je zajedničko zakonsko starateljstvo te da se Mekdermatova prava na posete utvrde kasnije.

Tori Speling
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Mekdermot je priznao da je njihov brak bio problematičan već neko vreme, a situacija se pogoršala kada su prestali da dele spavaću sobu. Ovu promenu je pripisao Torinoj sklonosti da u njihove stambene prostore dovede životinje, uključujući svinju, više pasa i kokoš, koja se nalazi u njihovom kupatilu.

( Kurir.rs / Hello! / Jutarnji / T. B )

Bonus video:

01:48

NA ZLATIBORU SAŠA MATIĆ I TRUBAČI, TRAŽI SE KREVET VIŠE! Kapaciteti popunjeni, doček nove godine bez snežnog pokrivača

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track