MEGAN MARKL IMA DVA USLOVA ZA POMIRENJE S KRALJEVSKOM PORODICOM: Ono što traži mnogi smatraju da je DRSKO, ali ona NE POPUŠTA
Foto: Paul Grover / AFP / Profimedia

HARI JE PODRŽAVA

MEGAN MARKL IMA DVA USLOVA ZA POMIRENJE S KRALJEVSKOM PORODICOM: Ono što traži mnogi smatraju da je DRSKO, ali ona NE POPUŠTA

Pop kultura -

Megan Markl još uvek navodno čeka na izvinjenje od kraljevske porodice pre nego što pristane da prati princa Harija u Ujedinjeno Kraljevstvo. Javila se sumnja u to hoće li se vojvotkinja pridružiti svom suprugu u Londonu u maju.

Kraljevski izvor Tom Kvin veruje da je vojvoda od Saseksa u potpunosti za planirano "pomirenje" s monarhijom, i to četiri godine nakon što su on i supruga Megan otišli u Sjedinjene Američke Države, ali vojvotkinja navodno nije za to.

Megan Markl, princ Hari
foto: DPPA / ddp USA / Profimedia

"Hari bi želeo pomirenje, ali u potpunosti podržava svoju suprugu i sve dok ona ne oseti da je kraljevska porodica bila dovoljno dobra prema njoj i dok joj se ne izvine za prošlost, to se neće dogoditi", rekao je u četvrtak za The Mirror.

"Došlo je do pomaka od Kejtine ​​bolesti. Hari i Megan zaista osećaju da treba da pruže maslinovu grančicu, ali Meganin osećaj nezadovoljstva još uvek sprečava da se stvarno nešto dogodi."

Kejt Midlton, princ Vilijam
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Vojvotkinja od Saseksa navodno želi izvinjenje za to kako se kraljevska porodica ponašala prema njoj, a čije joj se ponašanje nije svidelo. Smatra da nisu poduprli njeno mentalno zdravlje i da su se stariji članovi kraljevske porodice raspitivali o boji kože princa Arčija.

O tome je Megan govorila u intervjuu kod Opre Vinfri i u Netfliksovoj seriji o sebi i suprugu, ali još uvek oseća da joj duguju izvinjenje. Veruje se da se kralj čarls dopisivao s vojvotkinjom od Saseksa putem pisma nakon što je iznela optužbe o rasnoj netoleranciji u monarhiji, ali je ona odbila poziv na krunisanje svog svekra prošlog maja.

princ Hari, Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Hari navodno jedva čeka da ga supruga i njihovo dvoje dece, princ Arči i princeza Lilibet, prate u London kako bi mogao da popravi odnose s kraljem i svojim bratom princem Vilijamom.

"Hari bi voleo da Arči i Lilibet imaju bolji odnos sa svojim rođacima ili čak decom nekih njegovih prijatelja", rekao je izvor za Daily Express ranije ove nedelje.

Kejt Midlton
foto: Printscreen/Instagram

"Oseća se kao da su predugo bili daleko od Ujedinjenog Kraljevstva i želi ovde da počne da gradi život. Ne želi ovde da bude stalno, ali želi drugi dom koji mogu redovno da posećuju."

Princ i princeza od Velsa navodno su još uvek udaljeni od Saseksovih i nisu imali poverenja u njih da im kažu za Kejtino zdravlje pre javne objave, pa su Megan i Hari saznali da Kejt ima rak iz video saopštenja 22. marta, kao i ceo svet.

(Kurir.rs/ Mirror/ Jutarnji.hr/ L. S)

Bonus video:

02:51

STRUČNJAK ZA GOVOR TELA IZANALIZIRAO MEGAN I HARIJA: On je delovao PRIRODNIJE, Megan kao da SKRIVA nešto (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track