ONO ŠTO JE MEGAN URADILA HARIJU MNOGE PODSETILO NA DAJANU I ČARLSA: Nikad ovo ne rade u javnosti, a u JEDAN DETALJ su svi gledali
Foto: Yaroslav Sabitov / PA Images / Profimedia

ROMANTIČNO

ONO ŠTO JE MEGAN URADILA HARIJU MNOGE PODSETILO NA DAJANU I ČARLSA: Nikad ovo ne rade u javnosti, a u JEDAN DETALJ su svi gledali

Pop kultura -

Megan Markl i princ Hari razmenili su romantični poljubac na humanitarnoj polo utakmici u Majamiju. Ovaj trenutak ovekovečili su fotografi koji su se tamo našli.

Megan je poljubila Harija pred svima nakon što mu je uručila nagradu koju je osvojio, dok je dodatnu pažnju privukla njena haljina s prorezom s prednje strane, ispod koje nije obukla brushalter, a nosila je i cipele s vrtoglavo visokim potpeticama. Kraljevski par inače nema naviku da razmenjuje nežnosti u javnosti i ovo je bila retka prilika u kojoj su mogli da se vide u intimnim trenucima.

Megan Markl, princ Hari
foto: Yaroslav Sabitov / PA Images / Profimedia

Mnoge je ovaj trenutak podsetio na davnu 1985. godinu, kad je glavnu nagradu svom suprugu Čarlsu uručivala i princeza Dajana.

Inače, ovih dana se pročula vest da Megan i Hari produciraju dve Netfliksove serije koje će se fokusirati na kuvanje i američko polo prvenstvo, saopštili su iz striming servisa. Projekti su deo višegodišnjeg ugovora između Netfliksa i produkcijske kuće Archewell Productions, koju je osnovao kraljevski par 2020. godine, nakon što su odstupili s dužnosti viših članova britanske kraljevske porodice i preselili se u Sjedinjene Države.

Megan Markl, princ Hari
foto: Printscreen/Netfliks

Prva nova serija fokusiraće se na kuvanje, baštovanstvo, zabavu i prijateljstvo. Markl je izvršna producentkinja, potvrdili su iz Netfliksa. Druga serija pratiće američko polo prvenstvo u Velingtonu na Floridi i kreiraće novi pogled na takmičenje i društvenu scenu polo industrije. Markl i princ Hari izvršni su producenti polo šoua.

Obe serije su u ranoj produkciji, a naslovi i datumi izlaska biće objavljeni u narednim mesecima, najavili su iz Netfliksa.

Nove serije uslediće nakon drugih projekata kraljevskog para, uključujući Netfliksov dokumentarac "Harry & Meghan" iz 2022. godine.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

02:51

STRUČNJAK ZA GOVOR TELA IZANALIZIRAO MEGAN I HARIJA: On je delovao PRIRODNIJE, Megan kao da SKRIVA nešto (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track