NAJLEPŠOJ ŽENI SVETA BIVŠI MUŽ VIŠE NE LAJKUJE FOTKE, A ZA SVE JE KRIV ON: Zamenio je 30 godina mlađom, pa se pokajao, ali...
Foto: Russo / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

ONA SADA BLISTA KRAJ NOVOG PARTNERA

NAJLEPŠOJ ŽENI SVETA BIVŠI MUŽ VIŠE NE LAJKUJE FOTKE, A ZA SVE JE KRIV ON: Zamenio je 30 godina mlađom, pa se pokajao, ali...

Pop kultura -

Monika Beluči živi je dokaz koliko ljubav može da utiče na ženu. Slavna lepotica pojavila se ruku pod ruku sa novim dečkom Timom Bartonom na promociji njegovog novog filma "Beetlejuice Beetlejuice”, što je, između ostalog i prvi put da su sarađivali, a osmeh sa lica nije skidala.

Monika Beluči
foto: Maria Laura Antonelli / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jedna od najlepših žena sveta blistala je kraj novog partnera, zbog čega su mnogi komentarisali da ju je Barton podmladio, te da zrači nekom drugačijom energijom.

Beluči je odmah objavila na svom Instagramu i par fotografija sa promocije, a oštrom oku njenih pratilaca nije promaklo da ove fotografije nije lajkovao njen bivši suprug Vensan Kasel, koji u poslednje vreme gotovo opseda njen Instagram.

Monika Beluči, Vensan Kasel
foto: Printscreen/Instagram

Glumac joj lajkuje gotovo svaku objavu, naročito fotografije na kojima je u provokativnim izdanjima, zbog čega se provlači mišljenje da je Kasel, nakon odnosa sa devojkama koje mogu ćerke da mu budu, shvatio da ga je jedino Monika volela onako kako treba.

Nažalost - kasno je to shvatio, naravno, ako u tim tvrdnjama ima istine.

"Ljubi 30 godina mlađu, a žudi za bivšom koja ga ne 'ferma' 5 posto", samo je jedan od komentara koji se mogao pročitati na mrežama.

Monika Beluči, Tim Barton
foto: Carlos Del Pozo/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Podsetimo, brak Vensana i Monike pukao je još 2013. Međutim, par je navodno ostavio otvorene karte, te se šuškalo da rade na pomirenju, sve dok glumac nije otišao na Ibicu i upoznao 18-godišnju Tinu.

Tog trenutka, nade za pomirenje sa Monikom su bile ugašene, a veoma brzo je uplovio i u brak sa Kunaki.

Tina Kunaki, Vensan Kasel, modna revija, Viktorija Bekam, Simona Port Žakemus
foto: Profimedia

Inače, jedini put kada je Monika Beluči iole komentarisala ono što joj se dešavalo na polju ljubavi bilo je neposredno nakon raskida od Vensana, kada je otkrila da je razlog razvoda prevara, odnosno da bi "bilo smešno da traži od svog muža da bude veran ako je odsutna dva meseca". Što se kaže - pametnom dosta! No, sada se čini da je konačno pronašla muškarca koji joj odgovara u svemu i koji je, pre svega, poštuje. A Vensan? On, čini se, lekciju još uvek nije naučio.

(Kurir.rs/Wanted/T.J.)

Bonus video:

00:22

MORALA SAM DA PONAVLJAM SCENU ZBOG KOJA! Glumica otkrila šta se dešavalo iza kadra serije Crna svadba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track