"MOTIKA JE ČUDO" Naša čuvena glumica sama OKOPAVA BAŠTU i kreči stabla, a evo kako izgleda njeno seosko imanje s DRVENOM KUĆICOM
Foto: Printskrin/Instagram

PRONAŠLA SVOJ MIR

"MOTIKA JE ČUDO" Naša čuvena glumica sama OKOPAVA BAŠTU i kreči stabla, a evo kako izgleda njeno seosko imanje s DRVENOM KUĆICOM

Pop kultura -

Glumica Katarina Kaja Žutić često je u javnosti govorila o tome kako van Beograda ima kućicu gde voli da slika i da uživa u prirodi.

Ćerka Svetlane Cece Bojković i pokojnog Miloša Žutića nasledila je od bake i deke kuću i raskošno seosko imanje, gde provodi najviše vremena.

Katarina Žutić
foto: Printskrin/Instagram

Nekoliko puta do sada Kaja se pohvalila svojim pratiocima na Instagramu koliko je vredna kada ode na selo i koliko je ponosna na sve ono što je svojim rukama stvorila.

Sama podrezuje i kreči voće, sama sadi povrće, a interesantno je da joj se baš tamo u prirodi rodila ljubav prema slikarstvu.

Vrlo često, čak i kada je hladno, Katarina odlazi na selo kako bi slikala, a nedavno je svoje radove predstavila u Beogradu na svojoj prvoj izložbi.

- Volim da radim po bašti, kosim, sadim, zalivam, pa čak i okopavam. To nekako tretiram kao vežbu za zatezanje mišića. Ranije sam sadila povrće, ali to je bilo dosta naporno, pogotovo krompir! Prvo zakažem kiropraktičara, pa onda "zagrćem" krompir ili ga vadim iz zemlje. Motika je čudo! Kad je oštra, čini ti se "vidi kako lako ide, ček, još malo ću", ali posle ne mogu da se pokrenem - rekla je Katarina Kaja Žutić jednom prilikom i dodala:

- Moja komšinica je imala koze, pa sam ih muzla jedno vreme i zauzvrat dobijala mleko da pravim sir. To sam baš volela! Koze su divna stvorenja, ali ona više nema koze... - rekla je Kaja Žutić za "Stil".

(Kurir.rs/ Blic/ L. S)

Bonus video:

02:10

Katarina Žutić o ulozi Slavice Đukić Dajanović u seriji Porodica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track