DA LI KANJE VEST STVARNO TERORIŠE BJANKU? Evo šta njena porodica misli o njegovom ponašanju, a zbog ovog REAGOVAO NJEN OTAC
Foto: SPOT-Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

turbulencije

DA LI KANJE VEST STVARNO TERORIŠE BJANKU? Evo šta njena porodica misli o njegovom ponašanju, a zbog ovog REAGOVAO NJEN OTAC

Pop kultura -

Kanje Vest i njegova supruga Bjanka Ćensori ne prestaju da intrigiraju svet. Od prvog pojavljivanja u javnosti spekuliše se o njihovom odnosu, da li su u dobrim odnosima ili je on muči.

Prvi put o njihovom odnosu progovrila je osoba bliska Bjanki i otkrila kako se ona oseća zbog svega, ali i kakav stav ima njena porodica.

Bjanka Ćensori, Kanje Vest
foto: ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- Kanje se u javnosti pojavljivao sa ski maskom i čudnom prevelikom kožnom jaknom, a nosila je mrežaste čarape i imala je šokiran izraz lica. Bjankina porodica iskreno misli da je to malo čudno - rekla je devojka po imenu Sofi, koju je kontaktirala australijska Nova radio emisija Ben, Liam & Belle.

Sofi tvrdi da zna šta Bjankina porodica misli o vezi jer poznaje Bjankinu tetku.Domaćin Liam Stapleton počeo je da ispituje Sofi o odnosu između arhitekte i repera.

Da li je stvarno teroriše?

Bjanka Ćensori
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ipak, Sofi ne misli da Kanje kontroliše Bjanku, uprkos nekim glasinama.

- O tome bi trebalo da pitate njenu tetku. Znam samo da su zaljubljeni i srećni - rekla je.

Bjanka čak ni ne priča

Inače, nedavno se u medijima pojavila vest da je Bjankin otac Leo pozvao ćerku i Kanjea u Australiju na ozbiljan razgovor jer je smatrao da se reper ne ponaša dobro prema njegovoj ćerki.

Kanje Vest, Bjanka Ćensori
foto: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- Trebalo je da odu u Australiju, ali Bjanka nije htela. Njen otac misli da Kejn kontroliše Bjanku i mislim da to neće biti lep sastanak - rekao je izvor za Dejli mejl prošlog meseca.

Bjankina majka Aleksandra je navodno odletela u SAD sa namerom da "spasi" svoje dete.

(Kurir.rs/Index.hr/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track