OGLASILA SE MAJKA POSRNULE GLUMICE KOJA SE TEK RAZVELA: Nisu pričale GODINAMA, okretala joj leđa, evo u kakvom su sada odnosu FOTO
Foto: Profimedia

PRUŽA JOJ PODRŠKU

OGLASILA SE MAJKA POSRNULE GLUMICE KOJA SE TEK RAZVELA: Nisu pričale GODINAMA, okretala joj leđa, evo u kakvom su sada odnosu FOTO

Pop kultura -

Kendi Speling podržava svoju ćerku Tori Speling tokom razvoda. Podelila je to za People na MOCA Gala 2024. koji se održao u Los Anđelesu u subotu. Kendi (78) je rekla da se Tori (50) oslanja na nju tokom razvoda od supruga Dina Mekdermota s kojim je bila 18 godina.

"Pa, stvarno joj je trebala podrška", rekla je Kendi i dodala da joj je "puno" značilo što može pomoći svojoj ćerki.

"Sve je dobro", nastavila je Kendi koja je deset godina bila u braku s TV producentom Aronom Spelingom pre njegove smrti 2006. u starosti od 83 godine.

Kendi Speling
foto: Mr Photoman / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Tori je zvanično podnela zahtev za razvod od Mekdermota (57) u martu, nekoliko meseci nakon što je par objavio da se rastaje u junu 2023. Glumica iz "Beverly Hillsa" i njena majka već su bile udaljene i imale su uspone i padove u svom odnosu, ali izvor blizak porodici nedavno je rekao za People da su Kendi i Tori bile u dobrim odnosima odmah nakon objave rastave.

Tori Speling
foto: Profimedia

"Obećala je Tori da će ona i njena deca biti zbrinuti i da u budućnosti ne bi trebalo biti nikakve finansijske nesigurnosti", rekao je izvor o Kendi u julu 2023. te dodao da se Kendi zbližila sa svojim unucima Lijamom Aronom (17), Stelom Dorin (15), Hejti Margaret (12), Finom Dejvi (11) i Boom Dinom (7).

Tori Speling
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

U septembru 2023. Tori je na Instagramu odala počast svojoj mami povodom njenog rođendana.

"Volim te. Zahvalna sam što sam tvoja kći. Neka od mojih najsrećnijih sećanja uključuju kako sam se toliko smejala s tobom i plakala od smeha nekontrolisano", poručila je Tori tada majci.

Tori Speling

"I ja sam toliko otporna i snažna i toliko toga dugujem tebi. Jake su žene u našoj porodici. Ja to prenosim dalje. Volela sam i još uvek volim da gledam horor filmove u krevetu s tobom", zaključila je.

( Kurir.rs / Jutarnji.hr / T.B. )

Bonus video:

00:06

Jelena Karleusa jos u junu na nastupu nagovestila razvod

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track