OVO JE ISTINA O ODNOSU NOVAKOVE MAJKE I ŽENE: "Oni nažalost retko dolaze, stvorili su svoju porodicu", Dijana pomenula i UNUKE
Foto: AP Alberto Pezzali, Nebojša Mandić

s poštovanjem

OVO JE ISTINA O ODNOSU NOVAKOVE MAJKE I ŽENE: "Oni nažalost retko dolaze, stvorili su svoju porodicu", Dijana pomenula i UNUKE

Pop kultura -

Supruga najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, Jelena Đoković, u par navrata je pokazala koliko poštuje svekrvu Dijanu Đoković.

Novak Đoković, Mama, Dijana Đoković, Brijanje

Naime, Jelena je svojevremeno nakon velike Noletove pobede na "Australian Openu", podelila Dijaninu fotografiju i napisala kratko "Majka".

Sa druge strane Dijana je svojevremeno priznala da se u potpunosti ne slaže sa načinom na koji Novak i Jelena odgajaju decu, ali se ne meša u isti.

"Oni nažalost retko dolaze, stvorili su svoju porodicu i oazu. Jelena određene stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane koju ne podržavam", rekla je Dijana jednom prilikom.

Jelena Đoković, Dijana Đoković
foto: Nenad Kostić, Nemanja Nikolić, Shutterstock

"Kad god ima vremena pokušavamo da se vidimo, da odemo na jezero, da šetamo... Dođu kod nas kući, da i unuci osete tu toplinu doma kod bake i deke. Vole moje čuvene palačinke. Uvek se čuje: “Bako, spremi nam palačinke!”, pa se onda nadmećemo: "Koje ćete, bezglutenske ili normalne?", a Stefan kaže: "Bako, normalne, pusti te bezglutenske", otkrila je svojevremeno uz osmeh Dijana Đoković u emisiji "Dok anđeli spavaju".

Dijana je jednom prilikom komentarisala vezu sina sa Jelenom.

Novak Đoković, Jelena Đoković
foto: Starsport

"Kao mladić koji se bavi tenisom nije imao vremena za zabavljanje. Bio je više na putu nego kod kuće. Upoznala sam mu jednu devojku, koja je bila odbojkašica iz Kraljeva. Bili su klinci. Kasnije smo upoznali i Jelenu, kada su imali 18 godina nisam mislila da će da se venčaju. Ali eto, pobio je moje mišljenje i oženio se Jelenom. Normalno i prirodno da je Jelena preuzela neke stvari", otkrila je majka Novaka Đokovića u jednom intervjuu o Jeleni.

Dijana i Jelena nakon velikih pobeda Novaka Đokovića često su najveselije na proslavama, a neretko javnost ima priliku da ih vidi zagrljene kako igraju i pevaju, što dovoljno govori o ljubavi i poštovanju koje imaju jedna za drugu.

(Kurir.rs/Blic/J.M)

Bonus video:

00:08

Novak pred meč u Monte Karlu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track