KATARINA RADIVOJEVIĆ U DRUŠTVU MISTERIOZNOG MUŠKARCA KOG KRIJE KAO ZMIJA NOGE Glumica nije sakrila koliko joj PRIJA njegova pažnja
Foto: Nemanja Nikolić, Kurir

Paparaco

KATARINA RADIVOJEVIĆ U DRUŠTVU MISTERIOZNOG MUŠKARCA KOG KRIJE KAO ZMIJA NOGE Glumica nije sakrila koliko joj PRIJA njegova pažnja

Pop kultura -

Katarina Radivojević se ne odvaja od dečka, kog vešto krije od javnosti. Ali od naše ekipe nije uspela da ga sačuva. Glumica je pre godinu dana uslikana na aerodromu s muškarcem za kog se spekulisalo da joj je emotivni partner i otad više nijednom sve do ponedeljka. Naša ekipa spazila je Katarinu sa istim čovekom u kraju gde po svemu sudeći zajedno žive. Radivojevićku smo videli dok je prelazila ulicu. Žurila je u piljaru, gde je kupila voće i povrće. Njen izabranik ju je strpljivo čekao ispred lokala. Ona se zadržala nekoliko minuta, nakon čega su krenuli niz ulicu. Glumica i njen partner bili su u opuštenom izdanju. Ona je delovala neprepoznatljivo. Iako se trudila da ne skreće sugrađanima pažnju na sebe, nismo mogli da ne primetimo kako ju je dečko u nekoliko navrata pomazio po kosi. Na semaforu su sačekali da se upali zeleno svetlo za pešake, nakon čega su se uputili do obližnjeg kafića. Tamo su seli da se malo osveže, a onda su nastavili dalje. Katarina nije skidala osmeh s lica, bila je lepo raspoložena i vidi se da joj ova veza prija.

Katarina Radivojević
foto: Kurir

Glumica nije imala baš sreće u ljubavi, pa je tako bila s pokojnim Vidojem Ristovićem, koji ju je ostavio zbog voditeljke Nikoline Pišek, a Igor Kojić je prekinuo s njom nakon nekoliko meseci veze i oženio se Severinom, od koje se razveo.

Katarina Radivojević
foto: Kurir

Nakon kraha emotivnih veza, Katarina retko kada govori o privatnom životu u medijima. Poslednjih godina se povukla iz javnosti. Ona je 2019. godine angažovana kao saradnik za kulturu u Generalnom konzulatu Srbije u Njujorku, a pre dve godine se vratila u Srbiju. Na poslovnom planu joj ne cvetaju ruže jer je slabo angažovana u glumi, ali izgleda da je imala sreće u ljubavi, jer je našla čoveka svog života s kojim odlično funkcioniše. Bar ako je suditi po onome što smo pre dva dana videli na javnom mestu.

Katarina Radivojević
foto: Kurir
05:57

Jelena Karleuša pred koncert u Nišu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track