OPERACIJA KOLENA ODALA SOFIJU VERGARU DA JE ZALJUBLJENA DO UŠIJU: Objavila fotku iz kreveta, a pored nje muškarac KAO APOLON
Foto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

NASMEJANA UPRKOS TEŠKIM TRENUCIMA

OPERACIJA KOLENA ODALA SOFIJU VERGARU DA JE ZALJUBLJENA DO UŠIJU: Objavila fotku iz kreveta, a pored nje muškarac KAO APOLON

Pop kultura -

Glumica Sofija Vergara (51) je već nekoliko puta snimljena u izlasku s ortopedskim hirurgom Džastinom Salimanom i tako podgrejala nagađanja o njihovoj ljubavnoj vezi. Jesu li u vezi ili nisu dosad se o tome nisu oglašavali, ali sve je zbunila Sofijina emotivna objava na Instagram profilu. Glumica je u subotu otkrila da je završila na operaciji kolena, a veliku podršku pružio joj je Saliman.

Sofija je podelila fotku iz kreveta, a do nje je pozirao nasmejani Džastin.

Sofija Vergara
foto: Printscreen Instagram

"Ako ikada budete imali veliku operaciju kolena, pobrinite se da nabavite zgodnog doktora koji će spavati s vama te noći", napisala je.

"Volim te", dodala je i označila hirurga Salimana.

Glumica je zatim podelila fotku na kojoj leži u krevetu i oporavlja se od operacije.

Sofija Vergara
foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Sofija Vergara se u julu razvela od glumca Džoa Manganijela (47). Razlog su nepremostive razlike.

Sofija Vergara, Džastin Saliman
foto: @CelebCandidly / SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Moj brak se raspao jer mi je muž bio mlađi. Njemu je bila želja da ima decu, a ja nisam htela da budem stara mama. Ne bi bilo fer prema toj bebi", rekla je Sofija jednom prilikom, a nije zaboravila ni da napomenene kako poštuje žene koje se odluče na majčinstvo nešto kasnije u životu, ali da to jednostavno nije za nju.

(Kurir.rs/ Net.hr/ L. S)

Bonus video:

10:39

POTRESNA ISPOVEST DEVOJKE KOJA JE POBEDILA RAK: Marija se LAVOVSKI BORILA, a sad je DOKAZ da je sve moguće! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track