NA OČEVU SAHRANU DOŠLA S OSMEHOM I U BELOM: Nije ni prišla Sandri koja joj je rodila brata od kog je STARIJA 58 GODINA (FOTO)
Foto: Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia

NAJSTARIJA ĆERKA ROBERTA KAVALIJA

NA OČEVU SAHRANU DOŠLA S OSMEHOM I U BELOM: Nije ni prišla Sandri koja joj je rodila brata od kog je STARIJA 58 GODINA (FOTO)

Pop kultura -

Slavni dizajner Roberto Kavali sahranjen je 15. aprila u rodnoj Firenci, a na večni počinak ispratila ga je bivša supruga Eva Marija, dugogodišnja partnerka Sandra Nilson, kao i njegovih petoro naslednika.

Mlađi sin Robin nije se odvajao od majke Eve, Danijele se držao po strani, dok Rakele nije mogla da zaustavi suze.

Roberto Kavali
foto: Masini/Fotogramma / Zuma Press / Profimedia

Sandra, koja je Kavaliju pre samo godinu dana rodila sina Đorđa, bila je skrhana tugom, a jedina koja je, makar naizgled, sve to lakše podnela, bila je Kristijana, najstarija ćerka dizajnera.

Ona je jedina od njegove dece koja je na sahranu došla u belom, i kako se činilo, bila dobro raspoložena, te je sve vreme sa osmehom ćaskala sa drugim ljudima na sahrani.

Roberto Kavali
foto: IPA/IPA / Sipa Press / Profimedia

Sandri se nije približavala, niti su preterano komunicirale. Doduše, lako bi se pomislilo da 45 godina mlađa udovica Roberta Kavalija nije u dobrim odnosima sa njegovim drugim naslednicima, no nije tako.

Sandra Nilson i Roberto Kavali
Sandra Nilson i Roberto Kavalifoto: Profimedia

Sandra je uslikana u više navrata dok je stajala sa ostalom Kavalijevom decom i bivšom suprugom. Jedina koja tu nije želela da se meša bila je Kristijana.

Ko je Kristijana Kavali

Kristijana Kavali je inače najstarije dete Roberta Kavalija. 59-godišnjakinja je dugi niz godina predvodila porodični modni biznis, a onda je tokom pandemije kovida 2021. godine, lansirala svoj sopstveni brend nakita pod nazivom Krimrose.

Kristijana Kavali
foto: LPS / Zuma Press / Profimedia

Ovaj brend simbolizuje ideje preporoda, otpornosti i ženske moći. Nedavno je započela saradnju sa špansko-francuskom dizajnerkom Marijom De La Orden.

Baš zbog svega navedenog pomislilo bi se da će pružiti podršku Sandri, ako ništa, zbog ženske solidarnosti. Ipak, koja je prava istina o njihovom odnosu, za sada ostaje misterija, s obzirom na to da niko od članova porodice nikada nije želeo da priča o njihovoj intimi.

(Kurir.rs/ Wanted/ L. S)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track