"BIO JE MNOGO STARIJI": Uma Turman progovorila o PAKLU kroz koji je prošla u mladosti, pa otkrila svoju NAJMRAČNIJU TAJNU (FOTO)
Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

MORALA JE DA ABORTIRA

"BIO JE MNOGO STARIJI": Uma Turman progovorila o PAKLU kroz koji je prošla u mladosti, pa otkrila svoju NAJMRAČNIJU TAJNU (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Uma Turman, otkrila je tajnu koju je do sada čuvala. Ispričala je šta joj se dogodilo kada je još bila tinejdžerka.

Uma Turman je jednom prilikom priznala kako je ostala trudna sa starijim muškarcem dok je još glumila u Evropi. Ona je u to vreme bila tinejdžerka i nije znala šta da radi, ali joj je porodica pomogla u odluci da izvrši abortus.

Uma Turman
foto: Profimedia

Naime, nakon što je 2021. godine američki guverner Greg Abot potpisao zakon o abortusu, po kojem su abortusi zabranjeni nakon šeste nedelje trudnoće, čak i u slučaju silovanja i incesta, Uma se oglasila. Glumica je napisala podužu kolumnu za "Vašington Post" i otkrila kroz šta je sve prošla.

Glumica, Uma Turman
foto: Profimedia

- Imala sam 15 godina kada sam počela da glumim, radeći u okruženju u kojem sam bila jedina klinka u sobi. U svojim kasnim tinejdžerskim godinama slučajno sam zatrudnela sa znatno starijim muškarcem. Živela sam putujući od grada do grada, daleko od svoje porodice, tek sam bila na početku karijere. Pokušavala sam da shvatim šta da učinim. Želela sam da zadržim dete, ali kako? - objasnila je Uma Turman.

Uma Turman
foto: Profimedia

Kada je razgovarala s porodicom, složili su se da je abortus najbolja odluka. Istakla je kako je to bila jedna od najtežih odluka u životu.

- Imam 51 godinu. Ovo je bila jedna od mračnijih tajni koje sam dugo držala u sebi - rekla je glumica.

Uma ima kćer Maju i sina Levona koje je dobila u braku s glumcem Itanom Haukom. Ima i ćerku Lunu s bivšim verenikom Arpadom Busonom.

( Kurir.rs / Informer /T.B. )

Bonus video:

00:50

Glumica Maša Dakić otkriva zbog čega je se plaši Robert de Niro!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track