EVO KAKO IZGLEDA ĆERKA PARIS HILTON KOJU JE MESECIMA KRILA OD JAVNOSTI Ovo joj je drugo dete koje je dobila uz pomoć surogat majke
Foto: Printscreen

PODELILA PRVI PUT NJENE FOTOGRAFIJE

EVO KAKO IZGLEDA ĆERKA PARIS HILTON KOJU JE MESECIMA KRILA OD JAVNOSTI Ovo joj je drugo dete koje je dobila uz pomoć surogat majke

Pop kultura -

Paris Hilton podelila je divne fotografije svoje ćerke London.

Paris Hilton (43) koja je u novembru dobila drugo dete uz pomoć surogat majke po prvi put je pokazala kako njeno drugo dete izgleda.

„Predstavljam vam London Merilin Hilton-Reum, sanjala sam da imam ćerku koja se zove London otkad znam za sebe. Tako sam zahvalan što je ovde da zaista cenim svaki trenutak koji provedem sa njom. Zajedno sa Feniksom, moje bebe anđeli su mi pokazale ljubav za koju nisam ni znala da može da bude tako duboka pre nego što sam postala njihova majka. Moje neverovatno putovanje kroz majčinstvo inspirisalo je novu, duboko ličnu pesmu sa mojom dragom prijateljicom Sijom pod nazivom "Fame Won’t Love You".

„Pesma služi kao podsetnik da je posebna veza koju osećam sa decom, mužem i porodicom vrednija od bilo čega drugog na svetu. To je himna koja će vas osnažiti da svoje najsvetije odnose držite još bliže svom srcu - bilo sa porodicom, prijateljima ili sobom. Nadam se da ćete ga voleti koliko i ja", napisala je Paris.

( Kurir.rs / Blic žena / T.B. )

Bonus video:

05:46

SUROGAT MAJČINSTVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track