BEKAM OBJAVIO FOTKE S VIKTORIJOM IZ DALEKE PROŠLOSTI: Tad su bili daleko od SLAVE I BOGATSTVA, a ovi detalji svima BODU OČI
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

PROSLAVILA 50. ROĐENDAN

BEKAM OBJAVIO FOTKE S VIKTORIJOM IZ DALEKE PROŠLOSTI: Tad su bili daleko od SLAVE I BOGATSTVA, a ovi detalji svima BODU OČI

Pop kultura -

"Pedesete nikada nisu izgledale bolje", poručio je ovih dana putem Instagrama Dejvid Bekam povodom 50. rođendana svoje supruge Viktorije Bekam. Nekadašnji fudbaler objavio je nikad viđene privatne fotografije na kojima je sa britanskom dizajnerkom. Slike su iz perioda kada su bili daleko od najveće slave i bogatstva.

Poznati par se u međuvremenu dosta promenio, ne samo zbog godina. Dejvid Bekam uporno negira da je imao bilo kakvu korekciju na licu, iako je utisak javnosti drugačiji.

Dejvid Bekam, Viktorija Bekam
foto: Printscreen Instagram

Viktorija Bekam priznala je imala operaciju ugradnje silikona u grudi, zbog čega je zažalila. Međutim, poređenje nove i stare slike, koju je objavio njen muž, otkriva da se njena transformacija ne završava na tome.

Njen nos danas izgleda dosta drugačije, kao i usne koje su sada mnogo deblje i izraženije. Očigleno je da to nije rezultat šminkanja. Čuvena Poš je iz korena izmenila i imidž i pritom ne samo način odevanja već celokupan način predstavljanja u javnosti. Vremenom je distancirani stav pretvorila u svoj zaštitni znak pa je postala poznata kao "žena koja se ne smeje".

Dejvid Bekam, Viktorija Bekam
foto: Printscreen Instagram

Moglo se tada čuti od njenih prijatelja da je dosta drugačije iza kamera nego u javnosti, a onda je rešila to i da pokaže u prošlogodišnjoj Netfliks seriji kojoj je prikazan njen i Bekamov život izbliza.

Koliko u svemu tome ima samo spontanosti... Suludo je i pomisliti tako nešto. Viktoriji je ipak imidž ledene kraljice pomalo dosadio, pa je počela da se osmehuje i u javnosti dok n društvenim mrežama prikazuje opušteniju stranu svoje ličnosti. Toliko je dugo na javnoj sceni da je promena i morala da se dogodi.

Viktorija Bekam
foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Da li je Viktorija Bekam imala silikone ili ne dugo se nađalo. Britanska dizajnerka otkrila je u decembru 2023. istinu o tome uz odgovor na pitanje da li je o toj temi pričala sa svojom ćerkom Harper. Devojčica ima tek 13 godina, a imajući u vidu moderne tehnologije nije nemoguće da može da "naleti" na članak u kojem je akcenat na njenoj mami i implantate.

Viktorija Bekam
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Nije rekla ni reč o silikonima svojoj ćerki Harper jer želi da je nauči da voli sebe. "Bilo je momenata kada bih pomislila da mogu da podelim sa njom svoja iskustva, ali nismo još stigle dotle. Da budem iskrena, volela bih da nikada nisam imala implantate", izjavila je za decembarski broj magazina Allure.

Viktorija Bekam
foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Viktorija je 2014. uklonila silikone. “Ne petljaj se sa svojim grudima”, napisala je bivša članica "Spice Girls" u otvorenom pismu mlađoj verziji sebe 2017. za britanski "Vogue".

"Sve te godine sam to poricala – glupost. U pitanju je znak nesigurnosti. Jednostavno treba da slavite ono što imate", poručila je sada i dodala da pokušava da nauči ćerku da prihvati svoju prirodnu lepotu.

(Kurir.rs/ Blic žena/ L. S)

Bonus video:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track