FOTOGRAF SE STROPOŠTAO KAD JE UGLEDAO TOMA KRUZA: Svi pričaju o reakciji slavnog glumca, snimak obišao planetu (VIDEO)
Foto: W8Media / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

EVO ŠTA JE URADIO

FOTOGRAF SE STROPOŠTAO KAD JE UGLEDAO TOMA KRUZA: Svi pričaju o reakciji slavnog glumca, snimak obišao planetu (VIDEO)

Pop kultura -

Tom Kruz bio je sinoć gost na 50. rođendanu Viktorije Bekam, koja je slavila u čuvenom privatnom klubu Oswald's u Londonu. Dok je holivudska zvezda pristizala na odredište, desio se nemili događaj. Fotograf je pao na ulazu u klub, a sve je zabeleženo kamerom kao i reakcija čuvenog glumca.

Glumac Tom Kruz izazvao je veliko interesovanje i pravu pometnju među predstavnicima medija. Kada se parkirao ispred luksuznog kluba, fotograf je izgubio tlo pod nogama, a Kruz je, čim je ugledao šta se dešava, pritričao u pomoć i pomogao muškarcu da ustane.

Dosta se komentariše ovaj događaj, gde je Tom Kruz izgledao kao pravi samarićanin. Ruku na srce, verovatno bi mnoge zvezde reagovale isto u ovakvoj situaciji. Nije da sumnjamo u njegovu dobru nameru, ali fotografi i snimatelji bili su svuda, pa bi neobaziranje i te kako bilo zabeleženo, a možete da zamisite kakve bi to reakcije pokrenulo.

Tom Kruz
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Tom Kruz je ovih dana u samom epicentru svetske javnosti zbog 18. rođendana svoje ćerke Suri Kruz, koju je dobio sa bivšom suprugom, glumicom Kejti Holms. Glumac 12 godina nije video svoju naslednicu, a pretpostavlja se da je sajentologija, čiji je on sledbenik, odigrala važnu ulogu u tome.

Kruz u Londonu boravi zbog snimanje osmog dela filma "Nemoguća misija", na snimanju izvodi razne vratolomije, a i dalje pilotira avionom, što je njegova velika strast. Poznato je da glumca retko menja kaskader u najizazovnijim scenama.

(Kurir.rs/ Daily Mail/ Blic žena/ L. S)

Bonus video:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track