GDE JE NESTALA ŽENA S NAJSAVRŠENIJIM LICEM KOJA JE UNIŠTILA SVE: Bivšu podvodila bogatašima, ona zavela najbogatijeg, pa ga TUKLA
Foto: 305shock / KADENA / Profimedia

POVUKLA SE

GDE JE NESTALA ŽENA S NAJSAVRŠENIJIM LICEM KOJA JE UNIŠTILA SVE: Bivšu podvodila bogatašima, ona zavela najbogatijeg, pa ga TUKLA

Pop kultura -

Poznatu glumicu Amber Herd već mesecima ne možemo da vidimo u javnosti, što nije iznenađenje ako se uzme u obzir ishod suđenja sa Džonijem Depom, koje joj je uništilo karijeru. Žena, za koju se svojevremeno tvrdilo da ima naučno dokazano najsavršenije lice, nakon ogromnog skandala je napustila Ameriku i preselila se u Evropu, a danas živi u Madridu sa svojom ćerkom i devojkom Bjankom Buti.

Takođe se nedavno saznalo i da je navodno promenila ime, te se sada predstavlja kao Marta Džejn Kanari. Međutim, veće su šanse da je ovaj pseudonim koristila samo kako bi zavarala trag medijima tokom putovanja.

Amber Herd
foto: Profimedia

Inače, prava Marta Džejn Kanari je živela sredinom 1800-ih do ranih 1900-ih, i pripadala je eri divljeg zapada. Bila je ozloglašena po tome što je bila ubica domorodaca. Marta je navodno bila ubica Indijanaca. Najverovatnije je da je Herd odabrala ovo ime da bi prkosila Džoniju Depu. On je jednom prilikom otkrio da su njegovi koreni iz jednog indijanskog plemena. Dep je takođe rekao da je njegova pra-prabaka bila Čiroki ili Krik Indijanka. Štaviše, čak je igrao domorodca u filmu Usamljeni rendžer.

Ukoliko u pričama o njenoj promeni imena ima istine, onda se čini da čitavu situaciju sa bivšim suprugom Depom još uvek nije pustila. Glumica navodno planira i da se vrati u Holivud, ali tek kada joj ćerkica Una odraste, i kada se pojavi pravi projekat, iako su mnogi mišljenja da je na vrata njene glumačke karijere ipak stavljen katanac.

Džoni Dep, Amber Herd
foto: ELIZABETH FRANTZ / AFP / Profimedia, Profimedia

Herd se nije pojavila ni u jednom ostvarenju od "Aquamana i izgubljenog kraljevstva" 2021. kao i trilera skromnog budžeta "In The Fire" 2022, a mali su izgledi da će je u Holivudu sačekati bolje filmske prilike kako vreme bude odmicalo.

Nažalost, gresi iz prošlosti za koje se saznalo tokom suđenja sa Depom, zaslužni su što je, kako se čini, izgubila sve šanse da se vrati na A-listu glumaca.

Amber Herd
foto: Michael REYNOLDS / AFP / Profimedia

Inače, Amber je svoju karijeru započela na takmičenjima lepote. Sa 17 godina napustila je školu da bi se posvetila karijeri modela u Njujorku. U međuvremenu se predomislila pa se odlučila za glumu u Los Anđelesu, a srednju školu je završila vanredno.

Pre ozbiljnih filmskih uloga 2004. godine pojavila se u dva muzička spota, i to u spotu Kenija Česnija, kantri umetnika, i u muzičkom spotu rok benda "Eisley’s".

Prvu filmsku ulogu ostvarila je 2004. godine u sportskoj drami "Najbolji tim", a onda su se uloge ređale, najpre manje, pa potom i glavne, no najveću slavu doneo joj je upravo "Aquaman". Nažalost, razvoj njene karijere naglo je bio prekinut.

Problematično ponašanje Amber Herd

Glumica koja je važila za jednu od najlepših u Holivudu bila je i prepoznaljiva po burnim ljubavnim odnosima zbog kojih je zaradila nadimak "žderačica muškaraca".

Tokom suđenja sa Džonijem ispostavilo se da je ne samo tukla glumca, već ga je i nakon svega terala da preko tri meseca živi besplatno u njegovim kućama i luksuznim odmaralištima.

Depov advokat priložio je sudu dokumenta koja mu je poslala nakon što su pokrenuli razvod braka. Amber mu je tražila 100.000 dolara za svog zastupnika, i ne samo to. Ukoliko joj ne dozvoli da živi besplatno u njegovim nekretninama, pretila je da će izdejstvovati zabranu prilaska, odnosno, navodno lažirati celu stvar.

Džoni Dep, Amber Herd
foto: Profimedia

Prisvojila novac koji je trebalo da da u humanitarne svrhe

Međutim, u međuvremenu je stigla još jedna potvrda nečega o čemu se spekulisalo mesecima. Naime, glumica je svojevremeno obećala da će svih 7 miliona koje je dobila u nagodbi sa Depom tokom razvoda braka, dati za pomoć određenim ugroženim grupama ljudi i dece. Međutim, Amber novac nije uplatila dok o tome nije krenulo da se polemiše u medijima, a čak ni tada, nije uplatila sve.

Amber Herd
foto: Profimedia

Zapravo, dečijoj bolnici trebalo je da plati oko 3.5 miliona dolara, od čega je uplaćeno samo 1.3 miliona dolara. Potom se otkrilo da glumica zapravo nije ta koja je platila obećani novac, već je to uradio Ilon Mask, njen bivši dečko. Amber jeste doduše dodala sredstva, ali dosta toga je dotirao njen nekadašnji partner.

Fatalna ljubav najbogatijeg čoveka sveta

Zanimljivo je i da je Amber bila očigledno fatalna ljubav Ilona Maska s obzirom na to da je navodno zbog nje pukla i njegova veza sa Grajms, ali i sa bivšom Talulom Rajli. Milijarder se u "holivudsku žderačicu muškaraca" zaljubio u vreme njenog gadnog razvoda od Depa u kojem su se bivši supružnici blatili gde su stigli.

Amber Herd
foto: Profimedia

Međusobno su se optuživali za zavisnost, fizičko i psihičko zlostavljanje i varanje, a navodno je Amber spavala i sa Ilonom i sa manekenkom Karom Delavinj u stanu koji je delila s Džonijem.

Navodno je Mask glumici ponudio 24/7 zaštitu od navodno "nasilnog" Depa, iako su postojali dokazi da je i ona bila nasilna prema njemu.

Amber Herd
foto: KEVIN LAMARQUE / AFP / Profimedia

Uništila Karu Delavinj

U isto vreme, postojali su i navodni dokazi da je sa manekenkom Karom Delavinj bila u više nego prijateljskom odnosu.

Prema trač kolumnistkinji Džesiki Rid Kraus, Amber Herd i Kara Delevinj nisu bile samo u ljubavnoj vezi. Takođe su organizovale holivudske se*s zabave u koje su bili uključeni mnogi milijarderi, tehnološki moguli i drugi moćnici. Kara Delevinj navodno je bila jedna od mnogih slavnih žena koju je Amber spajala sa klijentima milijarderima, odnosno, praktično ju je podvodila.

Kolumnistkinja nije imala konkretnijih dokaza o Karinoj umešanosti u zabave, iako postoje fotografije na kojima se nalazi slavna manekenka upravo na jednoj od žurki. Na njima je ključno bilo konzumiranje alkohola i opojnih droga, zbog čega su mnogi optužili Amber da ju je "navukla" na teške droge.

Ono što definitivno nije pomoglo njenoj situaciji jeste to što je njeno ime uvučeno u suđenje Džonija Depa protiv Amber Herd. Video iz lifta u stambenoj zgradi Amber Heard prikazuje dve glumice kako se ljube, što dokazuje da su se družile za vreme njihovog braka.

Međutim, kada je došlo do suđenja, i kada je Kara trebalo da se pojavi u ulozi svedoka svojoj, do tada bliskoj prijateljici, ona joj nije odgovarala na pozive, i svedoci kažu da se Delavinj svim silama trudila da izbegne Herd.

Amber postala majka u međuvremenu

Slavna glumica danas živi povučenijim životom i maksimalno je fokusirana na ćerkicu Unu za koju se ne zna ko je otac.

"Pre četiri godine sam odlučila da želim da imam dete, ali želela sam da to uradim pod sopstvenim uslovima. Sad cenim i shvatam koliko je radikalno za nas žene da na ovaj način razmišljamo o jednom od najosnovnijih delova naših sudbina", napisala je Amber.

"Nadam se da ćemo stići do tačke gde je normalizovano da ne želim da imam prsten da bih imala krevetac. Deo mene želi da potvrdi da se moj privatni život nikoga ne tiče, a takođe shvatam da me priroda mog posla primorava da preuzmem kontrolu nad ovim. Moja ćerka je rođena 8. aprila 2021. godine, njeno ime je Una Pejdž Herd i ona je početak ostatka mog života", dodala je glumica.

Ona je takođe navela da je i "mama i tata" svojoj ćerki, nakon što ju je na svet dočekala uz pomoć surogat majke. "Ja sam samo mama i tata. Ona je šef", napisala je Amber, a šuškalo se da je upravo njen bivši partner Ilon Mask taj koji je donirao s*ermu. Ipak, pravu istinu zna samo glumica

(Kurir.rs/ Wanted/ L. S)

Bonus video:

00:57

SUĐENJE DECENIJE JE ZAVRŠENO! Džoni Dep izdominirao i dobija 15.000.000 $ zbog KLEVETE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track