NIJE DOŠLA SVEKRVI NA ROĐENDAN KOJU OČIMA NE MOŽE DA GLEDA: Sada se oglasila Viktorijina SNAJA i evo šta je imala da PORUČI FOTO
Foto: Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

TUŽNA ŠTO NIJE DOŠLA

NIJE DOŠLA SVEKRVI NA ROĐENDAN KOJU OČIMA NE MOŽE DA GLEDA: Sada se oglasila Viktorijina SNAJA i evo šta je imala da PORUČI FOTO

Pop kultura -

Nikola Pelc otkrila je zašto je propustila veliku proslavu 50. rođendana svoje svekrve Viktorije Bekam. Supruga Bruklina Bekama u subotu je na svom Instagram storiju objavila da je preskočila zabavu kako bi provela vreme sa svojom bakom. Podelila je fotografiju sebe kako grli baku i napisala je: "Moj svet u mojim rukama."

Nikola Pelc
foto: Printskrin/Instagram

Potom je podelila fotografiju s Viktorijom uz poruku:

"Srećan rođendan mojoj lepoj Viktoriji Bekam. Tako sam tužna što nisam tu da slavim s tobom i da te zagrlim! Šaljem svu ljubav od mene i Naunija", napisala je 29-godišnjakinja.

Dok je Pelc propustila svečanost u klubu Oswald‘s u Londonu, druge slavne osobe bile su tamo, uključujući Evu Longoriju, Toma Kruza, Marka Entonija, Gordona Remzija i Selmu Hajek. Tokom proslave "Spice Girls" ponovo su se okupile za improvizovani nastup svog singla "Stop" iz 1997.

Koliko god se činilo da vlada ljubav između svekrve i snaje, njih dve navodno nisu uvek bile u dobrim odnosima i pričalo se o svađi uoči Pelcinog braka s Bruklinom u aprilu 2024.

Bruklin Bekam, Nikola Pelc
foto: LISA O'CONNOR / AFP / Profimedia

"Ne podnose jedna drugu i ne razgovaraju. Pripreme za venčanje su bile grozne", rekao je izvor blizak porodici za Page Six.

Izvor je dodao da Pelc navodno nije želela da pop zvezda "bude deo planiranja te da Viktoriju ne bi upućivala ni u šta. Komunikacija je bila minimalna."

Glasine o njihovom sukobu pojačale su se kada je buduća mlada odlučila da nosi Valentinovu venčanicu umesto posebnog dizajna svoje svekrve. Nekoliko meseci kasnije Pelc je prekinula te spekulacije za Variety.

Nikola Pelc
foto: Head to toe celebs / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Nameravala sam da nosim i htela sam da nosim Viktorijin dizajn, a onda nekoliko meseci kasnije shvatila sam da njem atelje to ne može da napravi, pa sam onda morala odabrati drugu haljinu."

Viktorija Bekam
foto: Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Tada je i Bruklin demantovao glasine o lošem odnosu između njegove supruge i mame.

"Naučio sam da će uvek pokušavati da napišu takve stvari. Ali svi se slažu, što je dobro", rekao je.

( Kurir.rs / Jutarnji.hr / T.B. )

Bonus video:

00:21

Bruklin Bekam i Nikola Pelc ulaze u restoran

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track