NA POSLUŽAVNICIMA SE SLUŽILA DROGA: Slavna glumica otkrila da ju je ČLAN kraljevske porodice pozvao na ŽURKU RAZVRATA! Šok detalji
Foto: Bravo / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

nije htela da ga imenuje

NA POSLUŽAVNICIMA SE SLUŽILA DROGA: Slavna glumica otkrila da ju je ČLAN kraljevske porodice pozvao na ŽURKU RAZVRATA! Šok detalji

Pop kultura -

Glumica Rebel Vilson tvrdi je da ju je član britanske kraljevske porodice pozvao na orgiju gde se služila droga, zabava je bila organizovana u domu američkog tehnološkog milijardera. Dala je tri naznake o tome ko je uputio takav poziv i zaintrigirala je svetsku javnost.

Rebel Vilson ne imenuje tu osobu, ali daje tri naznake: on je muškarac, to se dogodilo 2014. i bio je "15 ili 12. u redu za britanski presto".

Rebel Vilson
foto: Printscreen/Instagram

Glumica je šok otkriće iznela u nedavno objavljenim memoarima "Rebel Rising" gde piše da je u poslednjem momentu dobila poziv na zabavu tehnološkog milijardera od člana dvora koji je prijatelju rekao: "Treba nam još devojaka".

Pomislila je: "Kakva savršena prilika da pronađem dečka". Kako piše u knjizi, bila je to zabava sa srednjovekovnom tematikom, održana je na iznajmljenom ranču u blizini Los Anđelesa.

Rebel Vilson
foto: Profimedia

Rebel Vilson koja u knjizi iznosi šok tvrdnje o ovom glumcu, opisuje žurku kao "ludu zabavu sa akrobatama i vatrom". Te večeri pričala je sa milijarderom čije ime takođe ne otkriva, ali on nije izazvao bilo kakvo interesovanje kod nje. Deo orgija bilo je i takmičenje u trci konja na polju i bazen prepun devojaka koje su bile odevene kao sirene. Zbog prostrane kuće i izoloavne lokacije, gostima su bile dodeljene sobe da prespavaju.

Glumica je navela da je tamo videla maloletnog člana britanskog dvora i drogu koja se otvoreno nudila na poslužavnicima. "Gledam člana britanske kraljevske porodice koji je u konfuziji dok neprestano podižem grudi. One su moja najbolja fizička vrednost", navela je.

Rebel Vison
foto: BRAVO / Planet / Profimedia

Dodala je da se nakon raskošnog vatrometa pojavio još jedan neimenovani muškarac sa tanjirom gde je bilo nešto što je izgledalo poput slatkiša, a zapravo je bila droga MDMA. Pitalaga je čemu to služi, rekao joj je: "Oh, to je za orgije... orgije inače počinju sa tim stvarima otprilike u ovo vreme".

"Sada je komentar Vindzora o potrebi za više devojaka počeo da ima dosta više smisla", zaključila je, a ranije u knjizi navela: "Nisu govorili o odnosu dečaka i devojčica kao da je reč o diskoteci za osmogodišnjake. Pričali su o ORGIJAMA!".

Vilson piše da je tada bila devica i da nije mogla da se oslobodi osećaja da je zabava zabava možda bila snimljena skrivenim kamerama.

Rebel Vilson
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Nepotrebno je reći da sam podigla svoju devojačku haljinu i pobegla odatle što brže mogu", poručila je.

Rebel Vilson koja treba da dođe u Britaniju uskoro zbog promocije knjige, tvrdi da joj je otprilike u isto vreme ponuđeno dva miliona dolara da provede vikend sa nekim jordanskim princen, piše Daily mail.

Rebel Vilson
foto: Pritnscreen/Instagram

Rekla je da se raspitala po industriji o tome što bi takva ponuda podrazumevala i rečeno joj je da se od nje očekuje da u jednom trenutku da spava sa princem.

U komentarima ističu da je 2014. godine 12. ili 15. u redu za krunu bila ženska osoba, mnogi i kritikuju glumicu što nije rekla ko je u pitanju, ali i kažu da je ovo njen način da privuče još veću medijsku pažnju.

( Kurir.rs / Blic žena / T.B. )

Bonus video:

00:15

SKANDAL NA SAVI U CENTRU BEOGRADA: Na brodiću počele ORGIJE, ostali brodovi ih OKRUŽILI, sve je SNIMLJENO (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track