OGLASILA SE ĆERKA ALENA DELONA KOJU BRAT OPTUŽUJE DA ISKORIŠĆAVA BOLESNOG OCA: Evo kako izgleda glumac kog deca "živog sahranjuju"
Foto: Profimedia

evo šta je poručila

OGLASILA SE ĆERKA ALENA DELONA KOJU BRAT OPTUŽUJE DA ISKORIŠĆAVA BOLESNOG OCA: Evo kako izgleda glumac kog deca "živog sahranjuju"

Pop kultura -

Ćerka slavnog glumca Alena Delona Anuška Delon (33) oglasila se juče na Instagramu i objavila fotografiju svog oca, uz njegovu dozvolu kako je napomenula. Poznatu naslednicu je pre nekoliko meseci brat Alen-Fabijen Delon (29) tužio da je zloupotebila loše zdravstveno stanje njihovog oca koji je 2019. doživeo moždani udar. Deca čuvenog Delona vode veliki sukob, sada je objavljena i njegova poruka, dok se porodična drama ne smiruje.

Ćerka Alena Delona (88) objavila je njegovu fotografiju kako bi pokazala koliko je zgodan, prenosi News.ro.

"U petak ujutru fotografiasla sam se sa ocem. Samo za mene. Uspomena na vreme koje smo proveli zajedno. Beskrajno sam zahvalna jer sam doručkovala sa njim. Jedinstveni trenutak nežnosti u mom svetu grubijana. Mislila sam da je zgodan. S očima večno plavim, čeličnim, živim, očima borca, koji su mi davali neslućenu snagu. Pokazala sam mu fotografiju i mislio je da je prelepa, toliko je lepa da sam ga pitala da li mogu da ovo podelim sa vama, njegovom brižnom publikom. Dakle, uz njegov pristanak, evo je. A njegov odgovor na vaše brige je "ne brinite", napisala je Anuška Delon.

Alen Delon, Anjuška Delon, ćerka, Kan
foto: Profimedia

Mesecima se deca Alena Delona svađaju oko toga kako je glumčevo krhko zdravlje i gde bi njihov otac trebalo da živi. Glumčev najstariji sin Antoni optužio je svoju polusestru Anušku da od njega skriva da je glumac u lošem stanju. Insistira da Alen Delon ostane u u Francuskoj, gde je rekao da želi da umre (ranije), dok Anuška želi da se glumac leči u Švajcarskoj gde ona živi, piše libertatea.ro.

alen delon
foto: profimedia

Antoni Delon je pre nekoliko meseci tražio sudsko veštačenje o stanju njegovog oca. Zatim je negodovao zbog izbora lekara koji nije u registru Apelacionog suda i načina na koji je to veštačenje sprovedeno u delo. Smetalo mu je i što je Anuška tome prisustvovala.

Advokati glumca rekli su da je upravo on tražio da Anuška bude na tom veštačenju. Antoni tvrdi da je njegova polusestra prećutala da je glumcu ustanovljeno slabljenje kognitivnih sposobnosti kao i da želi da ga odvede u Švajcarsku kako bi izbegla plaćanje poreza na nasledstvo koje se procenjuje na 300 miliona dolara.

Alen Delon
foto: Profimedia

Glumčev pravni tim insistira da je glumac psihčki dobro i da mu je narušeno fizičko zdravlje dok njegovi sinovi traže starateljstvo nad njim. Mnogo komentara izazvalo je i to što sinovi ne žele da se nastavi sa lečenjem već da glumac pravi u Francuskoj okružen porodičnom ljubavlju. Anuška insistira da se terapija ne prekida.

Legendarne uloge, ljubav sa Romi Šnajder, brak sa Natali Delon, više nego kontroverzan odnos sa telohraniteljem Stevanom Markovićem, sa kojim je, kako se pričalo, njegova supruga imala aferu... Mnogo je intrigantnih detalja u priču o slavnom Francuzu, pored ove porodične drame, dovoljno za 1.000 filmova.

( Kurir.rs / Blic žena / T.B. )

Bonus video:

00:45

Na snagu stupio Zakon o utvrđivanju poreklu imovine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track