"NJEN UKUS ZA MOMKE JE HRONIČNO UŽASAN": Mreže se usijale zbog izgleda NOVOG DEČKA slavne pevačice! "Sigurno ima jako loš zadah"
Foto: Sarah Stier / Getty images / Profimedia

ne dopada im se njen izbor

"NJEN UKUS ZA MOMKE JE HRONIČNO UŽASAN": Mreže se usijale zbog izgleda NOVOG DEČKA slavne pevačice! "Sigurno ima jako loš zadah"

Pop kultura -

Fanovi kažu da Selena Gomez bira pogrešne muškarce, ali šta ona kaže? Pevačica je pre nekoliko dana bila na košarlaškoj utakmici sa tekstopiscem i producentom Benijem Blankom i njena publika uveliko (negativno) komentariše izgled njenog momka. Šta je zapravo neadekvatan ljubavni izbor i da li se Beni uklapa sa tim?

Selena Gomez bila je u prelepom crvenom mantilu, a efektne crne čizme su bila modna poslastica plus. Diskretna šminka i jednostavna punđa bile su takođe pu pogodak. Beni Blanko bio je odeven u svom maniru, ležerno šik. Ali ne misle svi tako.

Ovako na Instagramu komentarišu njihovu vezu i ... njega: "O čemu li ona, pobogu, razmišlja kada je sa njim?", "Očajna je, 100 odsto", "Nema nikakav ukus za muškarce", "Te pantalone i cipele. Seelna, nauči svog dečka da se oblači kao muškarac", "Nije imala udeo u ovom njegovm autfitu", "Ovaj par je šala", "Njen ukus za muškarce je užasan", "Izgleda kao da konstantno ima loš jutarnji zadah", "Njegov ukus za odevanje je kriminalan", "Moji baba i deda se bolje oblače od njega".

Tu su i oni koji smatraju sasvim drugačije pa pišu: "Mislim da želi da ga poljubi", "Najvažnije je kako se ophodi prema njoj. Ako je voli, poštuje, štiti, onda je srećna", "Sve dok je dobar prema njoj... koga briga. Pustite ga da bude ono što jeste, može kasnije da ga promeni", "Verujem da će se oni venčati".

Selena Gomez čiji se stil uveliko hvali, ostavila je u decembru 2023. niz komentara na Instagramu čime je konačno potvrdila vezu sa muzičkim producentom: "On je apsolutno sve u mom srcu".

Pevačica i glumica iza sebe ima višegodišnju romansu sa Džastinom Biberom kao i vezu sa pevačem D' Vikend Džemersom.

A komentari kao i uvek, najviše govre o onome ko ih i piše. Ocenjivati nečiji izgled je samo po sebi površno, lepota je bila i ostaal relativna stvar. Ko vas voli i koga volite, taj vam je i najlepši.

( Kurir.rs / Blic žena / T.B. )

Bonus video:

07:29

DEVOJKAMA PRIŠAO RUŽAN MOMAK, A ONE SE UPLAŠILE CRNE MAGIJE? Otišle na skidanje vradžbina, a on ih seksualno iskoristio

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track