"LAKO JE KAD TI JE SRODNA DUŠA MILIJARDER": Selma Hajek objavila NIKAD VIĐENE fotke sa venčanja pa izazvala HAOS na mrežama FOTO
Foto: Profimedia

NE PRIČA PUNO O SVOM PRIVATNOM ŽIVOTU

"LAKO JE KAD TI JE SRODNA DUŠA MILIJARDER": Selma Hajek objavila NIKAD VIĐENE fotke sa venčanja pa izazvala HAOS na mrežama FOTO

Pop kultura -

Glumica Selma Hajek je u braku sa milijarderom Fransoom Anrijom Pinoom od 2009. godine.

Selmin muž je izvršni direktor konglomerata "Kering", koji poseduje mnoge luksuzne modne brendove kao što su "Gucci", "Bottega Veneta", "Alexander McQueen" i "Balenciaga", a njegovo bogastvo se procenjuje na više milijardi dolara.

Glumica u javnosti ne govori puno o svom privatnom životu, ali je danas odlučila da obraduje svoje fanove fotografijama sa venčanja koje do sada nismo imali priliku da vidimo.

"Ne postoje reči kojima bi se objasnila blagoslov pronalaska svoje srodne duše. Za sve vas koji ste je pronašli, nikada to ne uzimajte zdravo za gotovo Za sve vas koji niste, nikada ne odustajte. #tbt do jednog od najboljih dana u mom životu", napisala je ona ispod fotografija.

Na prvoj fotografiji je Selmina spontana fotografija, na drugoj se vide venčanice, a na trećoj je ona zajedno sa svojim suprugom.

Iako su fotografije prelepe, mnogi su u komentarima istakli da je "lako biti srećan kada si u braku sa milijarderom".

"Mislim da si pogrešno spelovala reč milijarder", "Uf, kako je lako kad ti je srodna duša milijarder, ali hvala na željama", glasili su samo neki od komentara.

( Kurir.rs / Blic žena / T.B. )

Bonus video:

00:47

Svadba Darka Lazića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track