"DŽASTINE, BRATE, ZAŠTO PLAČEŠ"? Pevač za koga se šuškalo da se razvodi, objavio sliku na kojoj RONI SUZE, a evo o čemu je reč
Foto: Instagram/Justin Bieber

zabrinuo fanove

"DŽASTINE, BRATE, ZAŠTO PLAČEŠ"? Pevač za koga se šuškalo da se razvodi, objavio sliku na kojoj RONI SUZE, a evo o čemu je reč

Pop kultura -

Pevač Džastin Biber na društvenim je mrežama sa svojim obožavateljima podelio niz fotografija, a čak dve pokazuju kako plače dok gleda u kameru. Naravno da pratioci nisu mogli ostati ravnodušni pa su ga odmah obasuli lavinom komentara na objavu na Instagramu.

Biber nije stavio opis na svoju objavu, ali je podelio i pet drugih objava, koje su takođe sadržavale selfije, no ni na jednoj nije plakao. Ipak, dve fotografije na kojima plače, u mnoštvu onih na kojima se smeje, zabrinule su obožavatelje.

"Zašto plačeš?", "Nadam se da si dobro, mrzim da vidim suze na tvom licu", "Džastine, brate, zašto plačeš?", "Sviđa mi se što se ne bojiš pokazati svoju ranjivost i emocije. Dobro je podsetiti se da je iza svake slavne osobe ljudsko biće. Voljen si", pisali su zabrinuti obožavatelji u komentarima.

Među brojnim obožavateljima našla se i Biberova supruga, Hejli. "Lepa plačljivica", komentarisala je. Naime, par je ranije dospeo na naslovnice medija nakon što su demantovali glasine o razvodu. Pre dve nedelje dokazali su da nema razloga za brigu kada je u pitanju njihov brak jer je par uživao na Koačeli i razmenjivao nežnosti, piše Page Six.

hejli Biber
foto: 247PAPS.TV / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glasine o problemima u braku počele su da se šire nakon što je Hejlin otac, Stefen Boldvin, pozvao obožavatelje mladog para da se pomole za Hejli i Džastina. Ipak, u svom videu na TikToku, Hejli je rekla da su sve to, što kruži internetom, laži i tako rešila sve sumnje o tome da se ona i pevač rastaju.

( Kurir.rs / Jutarnji.hr / T.B. )

Bonus video:

05:25

DA LI STE ZNALI DA JE ZA DUGOROČAN BRAK KLJUČNA SAMO JEDNA STVAR? Poznati par otkriva za Kurir: Ovo je univerzalno PRIMENJIVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track