PLAVE KOSE, BEZ BRUSA, A TEK "ODEĆA"... Kim Kardašijan prošetala KAO KOPIJA Bjanke Ćensori! Svi zapanjeni neverovatnom sličnošću
Foto: AP/Cj Rivera, Jam Press / Jam Press / Profimedia

haos

PLAVE KOSE, BEZ BRUSA, A TEK "ODEĆA"... Kim Kardašijan prošetala KAO KOPIJA Bjanke Ćensori! Svi zapanjeni neverovatnom sličnošću

Pop kultura -

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan viđena je na ulicama Los Anđelesa tokom vikenda, a pritom su neki morali zastati i pogledati dvaput jer je izgledala kao kopija nove supruge svog bivšeg Kanjea Vesta.

43-godišnja rijaliti zvezda pojavila se u crnom kompletu golih leđa svoje omiljene modne kuće Balenciaga dok je šetala gradskom četvrti Vudlend Hils, a mnoge je ovo izdanje podsetilo na Bjanku Ćensori i njenu odeću od pre gotovo godinu dana.

Kim Kardašijan
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kim je tokom vikenda pokazala i novu frizuru pa je tako sada plavuša, a u ovom je odvažnom kompletu ‘prošetala‘ i svoje raskošne obline koje su joj donele veliku popularnost. U crnim helankama i crnom dugom topu golih leđa hodala je prema svom automobilu, a mnogima se činilo kao da ponovo vide Bjanku juna 2023.

Kanje Vest, Bjanka Ćensori
foto: SPOT / Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naime, Kim se nedavno vratila iz Vašingtona, gde se 25. aprila sastala s potpredsedncom Kamalom Haris kako bi razgovarale o reformi krivičnog pravosuđa.

Kim Kardašijan takođe se sastala s bivšim predsednikom Donaldom Trampom kako bi zatražila ublaživanje kazne za Alis Meri Džonson, koja je odslužila 21 godinu za nenasilno krivično delo vezano za drogu.

( Kurir.rs / Jutarnji.hr / T.B. )

Bonus video:

00:04

Ovaj snimak je Kanje Vest komentarisao Didi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track