LEGENDA ROLING STOUNSA OKRENUO SE ZDRAVOM ŽIVOTU: "Došlo je do tačke kada više NIJE BILO SMEŠNO", evo ZAŠTO je PROMENIO SVE
Foto: Profimedia

svaka čast

LEGENDA ROLING STOUNSA OKRENUO SE ZDRAVOM ŽIVOTU: "Došlo je do tačke kada više NIJE BILO SMEŠNO", evo ZAŠTO je PROMENIO SVE

Pop kultura -

Legenda Roling Stounsa, Roni Vud, ostavio je iza sebe način života rok zvezde i okrenuo se zdravoj ishrani i vežbanju, prenosi Daily Mail. Vud je godinama otvoreno govorio o svojim prethodnim borbama sa zavisnošću i zloupotrebom kokaina, heroina i alkohola.

"Sada volim da pijem svoje zelene sokove, vežbam sa svojim trenerom samo lagane vežbe i istežem se kako bih održao cirkulaciju, a to je ono što ti treba kad si stariji", rekao je Vud. Njegov kolega iz benda, Kit Ričards, ostavio je drogu 1978. godine, ali Vud je imao problema da prestane.

Roni Vud
foto: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Slično

"Došlo je do tačke kada više nije bilo smešno. Bilo je zastrašujuće jer sam sve hteo da napravim kako bih se napušio", priznao je muzičar pa dodao da je "uvek rizikovao" i da su mu ti rizici donosili zadovoljstvo. Vud je otkrio da se u ranim danima benda drogirao pre nastupa jer mu je to povećavalo samopouzdanje.

Iako ne žali ni zbog čega jer je, objasnio je, morao da prođe kroz to putovanje, priznao je da mu je konzumacija droge smetala u njegovim roditeljskim dužnostima. Inače, Vud je otac šestero dece - bliznakinje Elis i Grejsi ima sa suprugom Seli, Džesija je dobio s prvom suprugom Krisi, dok su Li i Tajron iz braka s Džo Vud kao i Džoin sin Džejmi, kojeg je usvojio za vreme tog odnosa.

Na kraju, muzičar je ipak odlučio da ode na odvikavanje. Zavisnost je pobedio 2010. godine, u svojoj 63. godini. Kao što znamo, Roling Stounsi, nedavno su započeli svoju turneju "Hackney Diamonds" u Hjuston Teksasu nakon što su prošli mesec proveli na probama u Los Anđelesu. Bend će svirati na turneji u 16 gradova širom Amerike i Kanade, a ona se završava 17. jula u Kaliforniji.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr/J.M.)

Bonus video:

02:29

POZNATI GLUMAC O POSTAVLJANJU GRANICA: U emisiji Pusti brigu otkrio šta je ključno kada je reč O GLUMI (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track