ZA OVE 2 SLAVNE GLUMICE GODINE SU SAMO BROJ: "Hvala ti BOŽE što si poslao ANĐELA na Zemlju", za NJIH vreme KAO da je STALO (FOTO)
Foto: Emma McIntyre / Getty images / Profimedia

zauvek mlada

ZA OVE 2 SLAVNE GLUMICE GODINE SU SAMO BROJ: "Hvala ti BOŽE što si poslao ANĐELA na Zemlju", za NJIH vreme KAO da je STALO (FOTO)

Pop kultura -

Penelope Kruz nedavno je proslavila svoj pedeseti rođendan, a Selma Hajek objavila je njihove zajedničke fotografije među kojima je i ona iz 1999. godine.

Penelope i Selma tada su i dalje bile na početku svojih karijera, a glumice se skoro uopšte nisu promenile od te fotografije.

Fotografija nastala je na premijeri filma "Dogma" u Njujorku 1999. godine, a pored nje u objavu je uključen i fotografija s Oskara iz 2000. godine te još jedna iz 2005. godine.

Uz fotografije, Selma je prijateljici i koleginici uputila i emotivnu čestitku: "Srećan rođendan Penelope. Hvala ti Bože što si poslao anđela na Zemlju. Svi mi čiji su se putevi s njom ukrstili znamo da nam je ona život učinila ludim, uzbudljivim, smislenim, inspirativnim i s toliko ljubavi nas naučila šta znači solidarnost i odanost".

Penelope je svoj rođendan proslavila na koncertu "Bad Bunny", a podelila je i fotografije sa zabave koja je usledila, a kojoj je prisustvovala upravo Selma, ali i mnoge druge poznate ličnosti.

(Kurir.rs/NajŽena/J.M.)

Bonus video:

02:12

GLUMICA SE POTPUNO IZBLAMIRALA PRED BRANKOM SOVRLIĆ, PA SE JAVNO IZVINILA: Pevačica je dobila blaži nervni slom kada me je čula

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track