VERENICA MILIJARDERA KOJU ZOVU "ŽDERAČICA MUŽEVA" MOŽE NA MET GALU, ALI POD JEDNIM USLOVOM: Ana Vintur je rekla svoje
Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

IPAK JOJ SE SMILOVALA

VERENICA MILIJARDERA KOJU ZOVU "ŽDERAČICA MUŽEVA" MOŽE NA MET GALU, ALI POD JEDNIM USLOVOM: Ana Vintur je rekla svoje

Pop kultura -

Kao vrhunac društvenog kalendara Njujorka je ekstravaganca nazvana "Modni Oskar". Godišnja Met Gala je trenutak kada se slavne ličnosti zaista oblače da bi impresionirale, a obožavaoci mode ili vrisnu od oduševljenja ili ustuknu od užasa.

Met Gala je samo po pozivu i za one koji su prvi put pozvani, a listu gostiju sastavlja Ana Vintur, i to tradicionalno znači ništa manje nego imenovanje na vrh stepenica američkog društva.

Ana Vintur
foto: Profimedia

Ovogodišnji događaj, koji se održava u ponedeljak, biće posmatran sa posebnim interesovanjem, jer se očekuje debi žene čiji modni izbori nisu baš smatrani vrhuncem sofisticirane elegancije. Naime, reč je o Loren Sančez, ozloglašenoj "žderačici muževa", verenici multimilijardera Džefa Bezosa.

Vest o njenom pojavljivanju je zapanjila mnoge, a Vintur je pre samo nekoliko meseci dala da se fotografije para objave u Vogu, to je ljubitelje mode zapanjilo, jer je suspendovala svoju uobičajenu politiku laissez-faire u vezi sa kodeksom oblačenja: ona je navodno odlučila da buduća gospođa Bezos može da dođe na bal samo ako Vintur ima reč o tome šta nosi.

Loren Sančez
foto: Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia

Insajder je nedavno rekao Aninoj biografkinji Ejmi Odel da čuvena urednica zna da Sančez ima loš ukus i da joj lično pomaže da izabere haljinu.

- Ana se ne uključuje uvek lično u ono što gosti nose, napisala je Odel, dodajući da je radila sa Sančez na izboru između dizajna klasičnog stila Oskara de la Rente i još dva još neimenovana dizajnera.

Ana Vintur
foto: Profimedia

S obzirom na to da je ovo zabava na kojoj je glumac Džared Leto prošle godine došao obučen kao mačka modnog dizajnera Karla Lagerfielda i na kojem je čak i Sančezova prijateljica rijaliti TV zvezde Kim Kardašijan već bila učesnica bez takvog prijavljenog upozorenja, to predstavlja glasno izjašnjavanje o nepoverenju.

Ipak, Vintur sigurno ima pravo. U januaru je Sančez izašla u Milano noseći prozirnu Dolče i Gabana crnu čipkanu haljinu koja je otkrivala njenu zadnjicu i navela američku televizijsku kuću da je nazove pogrdnim imenima.

Loren Sančez, Džef Bezos
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

- Pokušaj da budeš malo otmena. Mora li sve da bude razotkrivanje vaše očigledno previše uvećane imovine - savetovala je Ana verenicu Džefa Bezosa.

Bilo kako bilo, čekamo da vidimo šta će to čuvena urednica da učini sa stilom Loren Sančez.

(Kurir.rs/ Blic žena/ L. S)

Bonus video:

00:25

Premijera filma Indigo kristal crveni tepih

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track