HIT PAPARACO! RISTOVSKI I NJEGOVA 39 GODINA MLAĐA DEVOJKA SE NE SMIRUJU: Evo gde su sada uhvaćeni, a JEDAN DETALJ je hit (FOTO)
Foto: KUrir, Damir Dervišagić

Svuda zajedno

HIT PAPARACO! RISTOVSKI I NJEGOVA 39 GODINA MLAĐA DEVOJKA SE NE SMIRUJU: Evo gde su sada uhvaćeni, a JEDAN DETALJ je hit (FOTO)

Pop kultura -

Lazar Ristovski (71) vaskršnje praznike proveo je na odmoru sa svojom izabranicom Anicom Lazić (32). Njih dvoje su viđeni na aerodromu u Tivtu gde su se u sredu ukrcali na let za Beograd.

Lazar Ristovksi
foto: Kurir

U prilog tome svedoče fotografije koje je napravio paparaco Kurira. Oboje su bili odlično rasploženi, a kako i ne bi kada su se lepo odmorili i napunili baterije za nove radne, ali i emotivne pobede.

Lazar Ristovksi
foto: Kurir

Otkako se za njih dvoje saznalo u javnosti postali su tema broj jedan. I glumica često na društvenim mrežama objavljuje zajedničke trenutke sa starijim kolegom i pratiocima pokazuje koliko se vole, ali i koliko često putuju, s obzirom na to da su svako malo na nekoj novoj destinaciji.

Ista je situacija i sa Ristovskim. On ne krije da živi drugu mladost i da mu veza sa 39 godinama mlađom devojkom prija. Koliko se slažu svedoči i to što nose garderobu u istoj boji. Anica je jednom prilikom šaljivom objavom objasnila je da je ljubav sa skoro četrdeset godina starijim partnerom zapravo želja mlade osobe da se skrasi, te se ispostavilo da je njihov odnos dublji od samih emocija.

Lazar Ristovksi
foto: Kurir

- Veruje se da je muškarac sa ovim imenom od Boga poslat da pomogne na Zemlji. Ja znam da je tako. Ti si pobednik. Dobročinitelj. Naš najveći umetnik. Večiti stvaralac koji voli život i zato život voli tebe. Zaštitnik. Optimista. Rodoljub. Smeo i Hrabar. Veliki prijatelj. Čovek široke svesti i dobrog srca. Pre nego što sam te upoznala bila sam srećna. Sada je ta sreća udvostručena. Ulepšao si mi život na svim poljima i svaki dan pored tebe je blagoslov. Volim te baš takvog kakav jesi - napisala je ona Instagramu.

Lazar Ristovksi
foto: Kurir

I Lazar je svoju dragu javno zaštitio rekavši da Anica nije kriva za njegov razvod od supruge Danice sa kojom je bio 40 godina u braku. - Uživamo u ljubavi. Ne bih ništa više komentarisao, razumite. Upoznali smo se mnogo posle razvoda, ona nema veze sa mojim bivšim brakom i razvodom.

03:56

Bora Santana krunisao Borka Radivojevića na svojoj svadbi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track