"IZGUBIO JE SVE FANOVE ZA SAMO 5 SEKUNDI" Fincu ne mogu da oproste ono što je uradio s IZRAELSKOM PREDSTAVNICOM, odmah se oglasio
Foto: Twitter/LewisJ815

SVE JE POD LUPOM

"IZGUBIO JE SVE FANOVE ZA SAMO 5 SEKUNDI" Fincu ne mogu da oproste ono što je uradio s IZRAELSKOM PREDSTAVNICOM, odmah se oglasio

Pop kultura -

Erupcija oduševljenja nastupila je u drugoj polufinalnoj večeri Evrovizije, kad je na scenu stupio prošlogodišnji predstavnik Finske Käärijä, koji je na Eurosongu zauzeo drugo mesto, ali čini se da publika to nikad neće prežaliti jer je upravo on dobio najveće ovacije.

Na sceni se pojavio s plesačima i otpevao deo svog hita "Cha Cha Cha". Publika je glasno pevala tokom celog nastupa, a Malme arena vikala je "Cha Cha Cha".

Nakon njegovog nastupa, društvene mreže su "izgorele", a mnogi i dalje ne mogu da prežale što on nije bio prošlogodišnji pobednik Evrovizije.

"Vratio se pobednik", "Istinski pobednik", "Opljačkali su ga", bili su samo neki od komentara koji su pljuštali na sve strane.

A onda preokret!

Ubrzo se internetom proširio video na kojem Käärijä pleše s ovogodišnjom predstavnicom Izraela, Eden Golan. U videu njih dvoje zajedno plešu u bekstejdžu, a snimkom se prva pohvalila sama Eden - iako ga je vrlo brzo izbrisala, mada su pojedinci i ovog puta bili brži, te ga sačuvali.

"Kako je Käärijä izgubio sve fanove u samo 5 sekundi", glasio je jedan od komentara na objavljeni video.

"Drago mi je što nisam njegov fan. Luzer", "Zbogom, Käärijä. Kakav idiot", "Käärijä nije glup. Prestanite da tražite opravdanja za odraslog čoveka", ređali su se i drugi nezadovoljni komentatori. Naime, mnogi su tražili da se Izrael diskvalifikuje iz takmičenja zbog rata u Gazi, a u Malmeu su juče održani i propalestinski protesti. Na kraju je predstavnica Izraela prošla u finale Evrovizije, a zvižduci su je pratili od početka do kraja nastupa.

Kaarija
foto: Printscreen Instagram

Nakon što je video reakcije obožavatelja na ovaj video koji je procurio na društvenim mrežama, Käärijä je pokušao da se izvini javnosti.

"Dogodilo se da sam slučajno sreo izraelsku predstavnicu na Eurosongu i snimili su nas. Objavili su ga na društvenim mrežama bez moje dozvole. Uprkos mojim zahtevima da ga uklone, nisu ga uklonili. Želeo bih da pojasnim i naglasim da video nije politička izjava niti bilo kakva podrška", poručio je Finac na društvenim mrežama.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr/ L. S)

Bonus video:

01:29

TEYA DORA EKSKLUZIVNO ZA KURIR PRED VELIKO FINALE EVROVIZIJE: Jako mi znače vaše poruke! EVO ŠTA ĆE URADITI UKOLIKO POBEDI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track