"TREBA DA NAVIJATE ZA BEJBI LAZANJU": Marija Šerifović se pred finale Evrovizije OBRATILA HRVATIMA, pa spomenula i našu Teya Doru
Foto: Petar Aleksić, Screenshot HRT

želi da budemo jedni drugima podrška

"TREBA DA NAVIJATE ZA BEJBI LAZANJU": Marija Šerifović se pred finale Evrovizije OBRATILA HRVATIMA, pa spomenula i našu Teya Doru

Pop kultura -

Pop zvezda Marija Šerifović sinoć je održala koncert u Slavonskom Brodu u Hrvatskoj i tokom izvođenja svojih hitova, koje je sa njom publika pevala u glas, se obratila obratila svima povodom večerašnjeg finala Evrovizije 2024.

- Znate šta, nekome je Evrovizija važna, nekome nije, ali vi što ne znate, sutra u devet treba da navijate za vašeg Bejbi Lazanju. Nastupa pod brojem 23, ja znam više od vas! - počela je.

Evrovizija, Evrovizija 2024, Evrovizija 24, Hrvatska, Bejbi Lazanja
foto: Printscreen/RTS

- Sad ne govorim ovo kao Evrovizijski fan, pre kao osoba koja je učestvovala... Verujte mi, tim ljudima koji tamo odu, to im je jako važno, jednako kao bilo koji vaš posao, želja za uspehom, ostvarenjem nekih snova... Ja želim mojim komšijama da sledeće godine budu domaćini, a biće vam jasno šta to znači i za državu Hrvatsku... - kazala je Marija.

Marija Šerifović
foto: Promo

- Tako da, navijamo, vi za Teya Doru, mi za Bejbi Lazanju. Za mene granice ne postoje, ljude tretiram da li su dobro ili manje dobro, ili ne uopšte dobro... A oni uporno pokušavaju da ucrtaju granice - poručila je, čuje se na snimcima sa koncerta.

Evrovizija, Evrovizija 2024, Evrovizija 24, Srbija, Teya Dora
foto: Printscreen/RTS

Inače, večeras se održava finale Evrovizije 2024, a naša predstavnica Teya Dora nastupa pod rednim brojem 16. Ona će sa pesmom "Ramonda" braniti boje naše zemlje.

Skandal na Evroviziji 2024

Podsetimo, juče je održana i konferencija za medije gde su prisustvovali predstavnici zemlja na Evroviziji, a holandski predstavnik i tu je bio na meti kritika, zbog toga što je tokom izlaganja predstavnice Izraela prekrio je glavu svojom zastavom i pravio se da spava, ne želeći da je sluša.

Ova fotografija je ubrzo postala viralna na društvenim mrežama, i dok su ga neki negativno prokomentarisali, drugi smatraju da je njegova odluka ispravna i da ima pravo da "bojkotuje".

( Kurir.rs / Blic / T.B. )

Bonus video:

11:14

Poslednji intervju Teya Dore pred polazak za Malme

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track