NAJJEZIVIJI NASTUP IKADA: Satanistički simboli, ĐAVOLI I SVEĆE ORILI SE NA EVROVIZIJI, a evo ko je kontroverzna pevačica Irske
Foto: EPA

svi su šokirani

NAJJEZIVIJI NASTUP IKADA: Satanistički simboli, ĐAVOLI I SVEĆE ORILI SE NA EVROVIZIJI, a evo ko je kontroverzna pevačica Irske

Pop kultura -

Pod rednim brojem 10, u velikom finalu Evrovizije nastupila je predstavnica Izraela Bambie Thug, sa svojom numerom "Doomsday Blue".

Bambie Thug, Evrovizija 2024
foto: Jessica Gow/TT / AFP / Profimedia

Svojom koreografijom i kostimografijom izgledala je neuobičajeno i pomalo zastrajuće. Svuda na sceni bile su raspoređene sveće, a mnogi su u njenom nastupu videli razne stanističke simbole, kao i veličanje demonskih sila.

Evrovizija, Evrovizija 2024, Evrovizija 24, Irska, Bambie Thug
foto: Printscreen/RTS

Sve je dočarala i neverovatnim kostimom, a na glavi je imala rogove. Njene glasovne mogućnosti i muzika koja nikoga nije ostavila ravnodušnim ostavila je sve bez teksta.

Njen nastup proglašen je za najjezivi, a ona je na kladionicama nakon prve polufinalne večeri skočila i sada se nalazi na 4. mestu.

Ko je kontroverzna pevačica Irske?

Bambie Thug
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bambie se inače sakrila ispod jake gotičke šminke i kostima, a kad skine svu tu šminku i kostim, izgleda potpuno drugačije. Ona se deklarše kao nebinarna osoba i insistira na tome da joj se obraćaju sa "ono".

Bambie Thug, Bambi Tag
foto: nearchos / SplashNews.com / Splash / Profimedia

U svom jednom intervjuu u jednom stranom potkastu Bambi je istaklo da je volelo da priča sa drvećem i secira cveće.

Bambie Thug, Evrovizija, Evrovizija 2024
foto: EPA

- Ja sam iz Irske, naše nasledstvo pre katolicizma, bili smo pagani, mislim da je to u mojoj krvi. Kao dete, živeći na selu, uvek su se pravili napici - kaže Bambie dodajući kad god bi bilo u nevolji, ono bi trčalo u šumi i pričalo sa drvećem.

Evrovizija, Evrovizija 2024, Evrovizija 24, Irska
foto: Printscreen/RTS

Kako je navelo Bambie, uvek je bilo privrženo prirodi, te je naglasilo da je seciralo cveće.

1 / 13 Foto: AP

Uživo prenos velikog finala Evrovizije, možete PRATITI NA NAŠEM BLOGU OVDE:

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

01:29

TEYA DORA EKSKLUZIVNO ZA KURIR PRED VELIKO FINALE EVROVIZIJE: Jako mi znače vaše poruke! EVO ŠTA ĆE URADITI UKOLIKO POBEDI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track