SLOVENKA SA ZMIJAMA NA GRUDIMA ZAPALILA EVROVIZIJU: Oko nje se UVIJALI zgodni plesači bez majica, svi komentarišu OVO (VIDEO)
Foto: Printscreen/RTS

vrelo u finalu

SLOVENKA SA ZMIJAMA NA GRUDIMA ZAPALILA EVROVIZIJU: Oko nje se UVIJALI zgodni plesači bez majica, svi komentarišu OVO (VIDEO)

Pop kultura -

Pod rednim brojem 22. u velikom finalu Evrovizije nastupila je predstavnica Slovenije - Rejven sa numerom "Veronika".

Evrovizija, Evrovizija 2024, Evrovizija 24, Slovenija
foto: Printscreen/RTS

Ovo takmičenje iz godine u godinu ne prestaje da intrigira publiku širom sveta, tako smo ove godine imali priliku da vidimo zanimljive nastupe. Neki su plenili energijom, a neki su na scenu izašli bez gaća, kao što je to predstavnik Finske.

Veliku pažnju privukla je predstavnica Slovenije

Raiven je imala upečatljiv nastup - na sebi je imala providan kostim pripijen uz telo, a oko nje su igrači bili bez majica, sa kojima je zapalila scenu.

Evrovizija, Evrovizija 2024, Evrovizija 24, Slovenija
foto: Printscreen/RTS

Kao deo scenskog nastupa plesači su se u jednom momentu prilepili uz njeno telo i mirisali je, što je na mrežama izazvao pravi haos, a svi su komentarisali nejn seksipil i energiju.

Ko je Rejven?

Njen nastup ostao je zapažen - Na sceni se se pojavila u providnom kostimu, a oko nje su bili igrači bez odeće, a mnogi su se zapitali ko je ona?

Naime, Raiven je rođena u aprilu 1996 godine i napunila je 28 godina, a čak tri puta pokušavala da se domogne ove grandiozne Evrovizijske bine.

Na njenom Instagram profilu se mogu videti tetovaže koje ima na telu, a isprepletane zmije na grudima su svima privukle veliku pažnju.

O Evroviziji dugo mašta

- Predstavljanje Slovenije na „Evroviziji" je odskočna daska kakvu zamišljam za napredak moje karijere. Kada sam mami rekla da idem na „Evroviziju", ona je znala da ću jednog dana stajati na toj prestižnoj bini. Znala je to još od kad smo prvi put gledale ovaj spektakl, tada sam imala pet godina - otkrila je ona svojevremeno.

Uživo prenos velikog finala Evrovizije, možete PRATITI NA NAŠEM BLOGU OVDE:

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

01:29

TEYA DORA EKSKLUZIVNO ZA KURIR PRED VELIKO FINALE EVROVIZIJE: Jako mi znače vaše poruke! EVO ŠTA ĆE URADITI UKOLIKO POBEDI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track