PEVAČICA OTKRILA KOJI GOSTI UNIŠTE SVADBU: 20 godina peva na veseljima, pa RASKRINKALA ko pravi najveće PROBLEME mladencima
Foto: Profimedia

otvoreno otkrila sve

PEVAČICA OTKRILA KOJI GOSTI UNIŠTE SVADBU: 20 godina peva na veseljima, pa RASKRINKALA ko pravi najveće PROBLEME mladencima

Pop kultura -

Nema veselja koje nije prošlo bez trzavica, a naročito svadbi. najlepši dan za mladence često ume da se pretvori u pravu agoniju, a razlog za to svakako su ponekad "nepoželjni gosti".

mlada, mladoženja
foto: Profimedia

Pevačica Rejčel Darvin, koja već dvadeset godina peva na svadbama, govorila je za Rokenrol nevestu o onim gostima koje niko ne želi da vidi na svom venčanju.

Gost iz noćne more može biti vama bliska osoba

- Vaš gost na svadbi iz noćne more mogao bi biti roditelj, brat ili sestra, član bliske porodice koji vam je naneo emotivnu štetu u prošlosti - rekla je Rejčel.

mlada, venčanje, svadba, venčanica, Bidermajer
foto: Shutterstock/paralisart

Ovakva situacija može biti destruktivna u bilo kom trenutku života, kaže, ali je mnogo jača kada se planira venčanje.

Takvi gosti mogu izazvati još besa, besa, sramote i duboke boli, upozorila je ona buduće mlade.

- Svaka emocija može biti pojačana tokom planiranja, a posebno tokom dana venčanja - rekla je ona.

mlada, venčanje, mladoženja, svadba, venčanica
foto: Profimedia

Teške ljude na vašem venčanju mogu obuzdati ljudi od poverenja. Na primer, sestra kojoj verujete može paziti na baku koja daje nepristojne komentare, ili bliski prijatelj koji će paziti na goste za koje se zna da nemaju granica kada je u pitanju alkohol.

- Ničija porodica nije savršena. Ormar svakog ima kosture. Neka vam prijatelji pomognu da to prebrodite, mladenci ne bi trebalo da se bave time na dan venčanja - zaključila je Rejčel.

(Kurir.rs/TheSun/I.M.)

Bonus video:

00:15

Mlada najveselija na veselju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track