PRINC HARI LJUBI ZEMLJU KOJOM HODA: On puca od sreće i ponosa dok za njegovu MEGAN MARKL govore OVO, svi su se ISTOPILI (VIDEO)
Foto: Kola SULAIMON / AFP / Profimedia

KRALJEVSKA PORODICA

PRINC HARI LJUBI ZEMLJU KOJOM HODA: On puca od sreće i ponosa dok za njegovu MEGAN MARKL govore OVO, svi su se ISTOPILI (VIDEO)

Pop kultura -

Princ Hari i Megan Markl protekle dane proveli su po turneji po Nigeriji, a društvene mreže prepune su njihovih fotografija i snimaka. Saseksovi su naišli na fenomenalan prijem u Nigeriji, što nije ni čudo s obzirom da je vojvotkinja otkrila da je "43 posto Nigerijka" po majčinoj strani.

Pored brojnih angžamana i niza različitih događaja kojima su prisustvovali, mediji su ispratili i vrlo upečatljiv modni stil Megan Markl tokom posete ovoj afričkoj državi. Ona je promenila osam živopisnih, vrlo efektnih izdanja tokom tri dana u Nigeriji, pokazavši drugu, razigraniju i manje formalnu stranu svog stila.

Megan Markl
foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

No, još jedan poseban trenutak ukrao je pažnju fanova vojvode i vojvotkinje od Saseksa - onaj koji prikazuje da su zaljubljeni jedno u drugo baš kao prvoga dana.

Naime, na Tviteru se pojavio snimak sa jedne svečanosti na kome se vidi kako jedan nigerijski zvaničnik hvali Megan, dok se princ Hari smeši i "puca" od ponosa. On je nežno protrljao svoju suprugu po ruci, poljubivši je pritom u kosu i s nežnošću je posmatrajući.

Harijev pažljiv potez oduševio je korisnike društvenih mreža. Mnogi su pohvalili način na koji otvoreno pokazuje ljubav voljenoj ženi. "Način na koji je on gleda. Ovaj poljubac. Ja vrištim", "Oni se istinski vole", "Ovo je mali poljubac, ali prepun ponosa i značenja", "Ljubav uvek pobeđuje, a Hari tako otvoreno voli svoju ženu", samo su neki od komentara.

(Kurir.rs/BlicŽena/J.M.)

Bonus video:

02:43

SKANDAL NA KRUNISANJU ČARLSA III! Heraldičar Grujić za Kurir TV: Novi kralj je imao pametnija posla, OVO MU NIKAD NEĆE OPROSTITI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track