U JAVNOSTI JE SVE BILO MED I MLEKO A BRAK IM JE VISIO O KONCU: Dejvid Bekam otkrio kako je sačuvao porodicu UPROKOS MNOGIM AFERAMA
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

bivši fudbaler emotivan

U JAVNOSTI JE SVE BILO MED I MLEKO A BRAK IM JE VISIO O KONCU: Dejvid Bekam otkrio kako je sačuvao porodicu UPROKOS MNOGIM AFERAMA

Pop kultura -

Jedan od najkomentarisanijih i najkontroverznijih parova definitivno su Dejvid i Viktorija Bekam. Za njihovo ime vezivani su brojni skandali, a gde god da se pojave neminovno je da će privući pažnju.

Viktorija Bekam, Dejvid Bekam
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Njihov turbulentni brak traje već 27 godina, a slavni fudbaler otkrio je da ni sam ne zna kako su uspeli da istraju.

U Netfliksovom dokumentarnom filmu "Bekam", otkriveno je dosta stvari iz njihovog privatnog života, a Dejvid je priznao da su gledajući dokumentarac i on i Viktorija bili veoma emotivni.

Par će u julu proslaviti veliku godišnjicu, a bivši fudbaler je otkrio da su pripreme već u toku.

Dejvid Bekam, Viktorija Bekam
foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

- Oboje smo emotivni zbog ovoga. Konačno smo gledali dokumentarac i pitali se kako smo prošli kroz sve ovo 27 godina. Ali jesmo, imamo sjajnu porodicu, odličan posao i srećni smo - rekao je Dejvid .

- I da, naravno, kada si sa nekim toliko dugo, naravno da imaš svoje uspone i padove, svi to znaju. Ali na kraju dana, bili smo srećni jer smo se imali u tim trenucima - dodao je Dejvid Bekam.

Mladi roditelji

Kada su se upoznali, imali su 21 i 22 godine, a venčali su se dve godine kasnije i dobili prvog sina Bruklina.

Viktorija Bekam, Dejvid Bekam
foto: Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Njegovo rođenje je dodalo novu dimenziju porodici i naše obaveze su tada bile posvećene njemu. Ona je bila Spice Girl, ja sam igrao za Mančester junajted, a čak i kada smo prolazili kroz teška vremena, imali smo jedno drugo kao podršku - rekao je.

Kako je fudbaler rekao srećan je što je upoznao Viktoriju u tako mlad, jer je oduvek želeo da bude mlad otac.

Viktorija Bekam
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

- Srećan sam i osećam se blagosloveno što sam imao tako uspešnu karijeru. I jedino što sam lično želeo je da imam decu u ranim godinama, kako bi sa mnom živeli karijeru. Imao sam sreće što sam upoznao Viktoriju tada i da su sva trojica moja dečaka bila pored mene kada sam igrao za najveće klubove“, rekao je bivši fudbaler - objasnio je on.

Bekam je otkrio i simpatičan detalj o vaspitanju svoje ćerke Harper.

Dejvid Bekam, Viktorija Bekam
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

- Harper me često pita o mom koknijevom slengu. Ne želim da priča tako u potpunosti, ali povremeno je naučim koju reč. Viktorija bi me ubila da sam je svemu naučio, ne bi bila srećna uopšte - istakao je.

Podsećamo, Dejvid Bekam je nekoliko puta bio optužen da je imao aferu, a paparaci su ga čak uslikali sa asistentkinjom Rebekom Lus.

(Kurir.rs/Index.hr/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track