OVU UČESNICU EVROVIZIJE 2024 SMATRAJU NAJLEPŠOM ŽENOM U ISTORIJI SVETA: Evo koju zemlju je zastupala, a SRBE je oduševila ovim
Foto: RTS

evo ko je ona

OVU UČESNICU EVROVIZIJE 2024 SMATRAJU NAJLEPŠOM ŽENOM U ISTORIJI SVETA: Evo koju zemlju je zastupala, a SRBE je oduševila ovim

Pop kultura -

"Ona je najlepša žena u istoriji sveta", pišu tviteraši o jermenskoj predstavnici na Eurosongu Jaklin Bagdasarjan. Ona i Luis Tomas čine bend Ladanivu, koji su pesmom "Jako" i kostimima u stilu tradicionalne i moderne kulture završili na osmom mestu u finalu.

"Harizmatična je, talentovana i prelepa", "Opasno sam se zaljubio u nju. Predivna je", "Ima toliko energije, a čini se prepametna", "Moja simpatija", "Stvarno je prelepa", samo su neki od komentara na Tviteru o ovoj 27-godišnjakinji.

Ko je Ladaniva?

Jaklin je rođena u Jegenadzoru u južnoj Jermeniji 1997. Odrasla je u Minsku, glavnom gradu Belorusije, pre nego što se s majkom preselila u Francusku 2014. Luis je rođen u Lilleu u severnoj Francuskoj u porodici muzičara.

Upoznali su se tokom 2018. i odlučili da osnujui bend 2019. Ladaniva je objavila svoj prvi singl Vay Aman 2020. Nakon toga ubrzo je usledio Kef Chilini. Obe su pesme postale viralne, posebno unutar jermenskih zajednica. Godine 2023. objavili su svoj istoimeni debi album.

Da podsetimo, Jaklin je oduševila Srbe kada je na jednoj probi na Evroviziji otpevala našu legendarnu pesmu "Hajde, Jano".

( Kurir.rs / Index.hr / T.B.)

Bonus video:

06:52

ŽAO MI JE TEYA DORE ŠTO JE OSETILA KOLIKO MORA DA BUDE LOŠA DA BI USPELA! Drašković: Trebali smo da ne učestvujemo na Evroviziji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track