"MUŠKARCI KOJI TUKU ŽENE NISU MUŠKARCI" Oglasio se suprug pevačice koju je slavni reper navodno PRETUKAO, evo šta je poručio
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

SNIMAK KOJI JE SVE UZNEMIRIO

"MUŠKARCI KOJI TUKU ŽENE NISU MUŠKARCI" Oglasio se suprug pevačice koju je slavni reper navodno PRETUKAO, evo šta je poručio

Pop kultura -

Suprug pevačice Kesi, koju je navodno 2016. pretukao ozloglašeni reper Paf Dedi, sa kojim je tada bila u vezi, oglasio se nakon što je stravičan snimak ugledao sinoć svetlo dana. Kasandra Ventura poznatija kao Kesi i fitnes trener Aleks Fajn u braku su od 2019. i imaju dve ćerke.

Muž pevačice Kesi, koju je Paf Dedi pretukao u hotelu u Los Anđelesu, poručio je preko društvenih mreža: "Napisao sam ovo pre nekog vremena, ali reči zvuče istinito ne samo danas, nego svaki dan. Želim da moja deca i svako dete živi u svetu koji je siguran za žene i devojčice, koji ih štiti i tretira ih kao jednake.

Kesi, Kasandra Ventura, Aleks Fajn
foto: TPG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Za žene i decu ... niste sami, i vaš glas se čuje. Ako vam je potrebna pomoć, nazovite dežurnu liniju za porodično nasilje.

Muškarci koji nasilje čini mogućim i štite te ljude nisu muškarci. Kako nasilje muškaraca nad ženama ne sme da se dešava, proverite svoju braću, svoje prijatelje i svoju porodicu.

Svim ženama i deci, žao mi je što živite u svetu u kojem niste zaštićeni i ne osećate se ravnopravnima".

Paf Dedi
foto: Shutterstock

Mnogi su ga podržali i čestitali su mu što je uputio ovakve reči. Pre nekoliko godina zabeleženo je kako je policija intervenisala u njihovoj kući.

Snimak nasilja koje je počinio Paf Dedi, šokirao je sinoć javnost.

"Potresan snimak samo je dodatno potvrdio uznemirujuće i predatorsko ponašanje gospodina Komsa (pravo ime Paf Dedija je Šon Kombs). Reči ne mogu da opišu hrabrost i snagu koju je gospođa Ventura pokazala istupivši kako bi ovo iznela na videlo", izjavio je advokat pevačice Kesi za Daily Mail.

Pi Didi, Kesi
foto: TIMMSY / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kesi se pojavila u javnosti dva dana nakon napada i na slikama se vide modrice.

Veza Kesi i Paf Dedija je počela 2007, dve godine nakon što je on producirao njen album (bila je tinejdžerka kaad je počela da se bavi muzikom). Bilo je glasina da su se 2014. verili. Ona je kasnije pričala da ju je varao, raskinuli su pa su se pomirli 2016. Kada se 2018. desio konačni raskid, Kesi je ispričala da su pre toga bili mesecima razdvojeni.

Kesi je u novembru 2023. podnela tužbu protiv repera i iznela niz jezivih detalja. Tužba je kasnije povučena, a detalji dogovora koji je prethodio tome nisu saopšteni javnosti.

(Kurir.rs/ Daily Mail/ Blic žena/ L. S)

Bonus video:

03:00

REPER CUNAMI EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Počelo je usred nastupa, SRUŠENA JE CELA BINA! Potom šokirao: Evo šta se desilo sa ljudima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track