OVA POZNATA GLUMICA JE DELILA STAN SA SLOBODOM MIĆALOVIĆ: Udata je za kolegu, otac joj je LEGENDA, a evo kako su se ZBLIŽILE
Foto: ATA images

STUDIRALE ZAJEDNO

OVA POZNATA GLUMICA JE DELILA STAN SA SLOBODOM MIĆALOVIĆ: Udata je za kolegu, otac joj je LEGENDA, a evo kako su se ZBLIŽILE

Pop kultura -

Sloboda Mićalović je rodni Leskovac napustila još 1999. godine, kada je upisala studije glume u Beogradu.

Pratio ju je otac Dragan, koji se do poslednjeg trenutka protivio ćerkinoj odluci da krene njegovim stopama. Imala je svega sedamnaest godina kada je, prošavši na prijemnom iz prve, primljena u klasu zahtevnog profesora Predraga Bajčetića.

konferencija za medije, film Jorgovani, Sloboda Mićalović
foto: Stefan Stojanović MONDO

Glumici Slobodi Mićalović, kada je došla iz Leskovca, cimerka i koleginica sa klase bila je Zorana Bečić, inače ćerka čuvenog sarajevskog glumca Zorana Bečića. Njih dve su i danas veoma bliske prijateljice.

"Zorana je moja bliska prijateljica sa klase, zajedno smo živele dok smo studirale", rekla je ranije Sloboda.

Zorana Bečić i Igor Đorđević
foto: ATA Images

Inače, glumački par Igor Đorđević i Zorana Bećić više od petnaest godina uživa u ljubavi, a mezimice Petra i Blanka upotpunile su njihovu zajednicu i unele radost u porodični život.

Igor Đorđević i Zorana Bećić upoznali su se na jednoj žurki dok su još bili studenti. Igor je šest puta tokom večeri Zoranu pitao kako se zove, objašnjavajući da ima lošu memoriju.

Zorana Bečić i Igor Đorđević
foto: ATA images

Šarmantna crnokosa koleginica odgovorila mu je dva puta, a ostatak večeri ga je ignorisala. Ipak, Igor je bio uporan i na jednom od narednih susreta počeo je da je “muva”. Zorana je ranije rekla da ju je osvojio romantikom.

(Kurir.rs/ Blic/ L. S)

Bonus video:

00:22

Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović pevaju u kafani Kad zamirišu jorgovani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track