DŽENIFER LOPEZ I BEN AFLEK PRVI PUT ZAJEDNO U JAVNOSTI DOK SVET BRUJI DA SE RAZVODE: Njihovi izrazi lica sve govore (FOTO)
Foto: Lionel Urman / ddp USA / Profimedia

NISU IZGLEDALI SREĆNO

DŽENIFER LOPEZ I BEN AFLEK PRVI PUT ZAJEDNO U JAVNOSTI DOK SVET BRUJI DA SE RAZVODE: Njihovi izrazi lica sve govore (FOTO)

Pop kultura -

Svi svetski mediji naširoko pišu o tome da se razvode Dženifer Lopez i Ben Aflek. Glasine kruže već neko vreme jer su više puta viđeni u javnosti kako se svađaju, a glumac redovno na svim fotografijama izgleda pomalo ljutito i nervozno.

Šuškanja su se nastavila ovog meseca kada se Džej Lo na Met Gali pojavila sama. Nakon toga se pojavila na još nekoliko događaja bez svog supruga, a ovih dana je uveliko u pripremama i za svoju nadolazeću turneju.

Dženifer Lopez
foto: Doug Peters / Alamy / Alamy / Profimedia

Sada su prvi put viđeni zajedno u javnosti nakon gotovo dva meseca, tačnije 47 dana. Oboje su imali namršteni izraz lica dok su razgovarali na ulici.

Dženifer je nosila košulju i farmerice, a na nogama je imala visoke potpetice, dok je u rukama držala buket suncokreta. Ben je bio ležeran u kariranoj košulji, farmericama i patikama, a lice mu je bilo sveže obrijano.

Ben Aflek, Dženifer Lopez
foto: Charley Gallay / Getty images / Profimedia

Podsetimo, Ben i Dženifer bili su vereni pre više od 20 godina, a onda su u novembru 2022. potvrdili da su se verili nakon što su dve decenije bili razdvojeni. Oboje su s drugima dobili decu i izgradili porodice, ali onda su shvatili da im je suđeno da budu zajedno.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

03:16

SRBIN KOJI JE ODUŠEVIO DŽENIFER LOPEZ! Pojavio se u njenom spotu, a JEDNA STVAR ŠOKIRALA je sve! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track