KRALJ ČARLS BESAN KAO RIS: Zbog onog što su sad uradili Megan i Hari kažu da ga nikad nisu videli OVAKO LJUTOG
Foto: Ray Tang / AFP / Profimedia

STALNO IM NEŠTO ZAMERA

KRALJ ČARLS BESAN KAO RIS: Zbog onog što su sad uradili Megan i Hari kažu da ga nikad nisu videli OVAKO LJUTOG

Pop kultura -

Princ Hari i Megan Markl nedavno su boravili u Nigeriji kako bi promovisali "Invictus Games". Kako pišu britanski mediji, kralj Čarls je zbog medijske popraćenosti njihove avanture potpuno besan. Takođe ga je razljutilo to što je njihova poseta izgledala poprilično "kraljevski".

Druženje s ljudima Nigerije mnogi su ocenili kao očajan potez da se Hari i Megan prikažu što većim humanitarcima.

princ Hari
foto: Kola SULAIMON / AFP / Profimedia

"Činjenica je da su Megan i Hari tretirani kao da je reč o zvaničnoj kraljevskoj turneji. Sve tipične osobine kraljevske turneje bile su tu, jer je par dočekan plesom i pozivan na razne prijeme i školske posete", otkrio je izvor i dodao:

"Kao da Hari i Megan ignorišu sva pravila – njihov put u Nigeriju bio je dokaz da odbijaju da prihvate da više nisu članovi kraljevske porodice. Iz moje perspektive lako je razumeti zašto su članovi kraljevske porodice zabrinuti", ispričao je britanskim medijima.

Megan Markl
foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Skupocene modne kreacije Megan Markl takođe su privukle pažnju svih modnih znalaca, pogotovo zbog toga što je Megan "iskopirala" pokojnu princezu Dajanu. Naime, obukla je jednostavnu dugu belu haljinu bez naramenica i bež sandale, a kombinaciju je upotpunila zlatnom oglicom koja je nekad pripadala upravo princezi Dajani.

Već sledeći dan se ponovo inspirisala stilom pokojne princeze, kada je obukla upečatljivo belo odelo i visoke potpetice u zemljanim tonovima. Oko vrata je nosila jednostavnu zlatnu ogrlicu kakvu je Dajana nekad nosila tokom posete istoj afričkoj zemlji.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

02:14

ČARLS ĆE MORATI JOŠ GODINAMA DA VLADA, BRITANIJA JE U KRIZI! Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track