TATJANA IZ SVILAJNCA ZAVELA NAJPOŽELJNIJEG FRAJERA U EVROPI: Glumac obožava prelepu Srpkinju, ne odvaja se od nje, EVO KO JE ONA
Foto: JLDuenas / SplashNews.com / Splash / Profimedia

uživaju u ljubavi

TATJANA IZ SVILAJNCA ZAVELA NAJPOŽELJNIJEG FRAJERA U EVROPI: Glumac obožava prelepu Srpkinju, ne odvaja se od nje, EVO KO JE ONA

Pop kultura -

Španski glumac Pedro Alonso osvojio je srca publike širom sveta rolom Berlina u čuvenoj seriji "La Casa de Papel".

Zbog velikog interesovanja za njegov lik Netfliks je nedavno objavio i seriju "Berlin" koja govori o životu ovog junaka pre pljačke kovnice novca.

Pedro je osvojio srca žena širom sveta, koje nisu ostale imune na njegov šarm i harizmu, a za njim vlada pomama gde god da se pojavi.

Najpoznatiji je po ulogama u filmovima "Rias Baikas" (2003–2005), "Maridos e Mulleres" (2006–2008), "Otac Casares" (2014–2015) i "Gondar" (2009).

Osvojila ga Tatjana

Pedro Alonso
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Njegovo srce osvojila je lepa Tatjana Đorđević iz Svilajnca, koja se bavi hipnoterapijom i umetničko ime joj je Tixie Jambass.

Ipak, čuveni Berlin najviše uživa u crtanju sa svojom devojkom i ne skriva da su mu to najlepši momenti.

Ne odvaja se od nje

50-godišnji glumac često deli njihove zajedničke trenutke, u intervjuu za Vanity Fair otkrio je i da je njihova priča počela pre nekoliko godina.

- Kada sam je prvi put sreo, počeli smo da razgovaramo, bez zavođenja. Na kraju sam joj dao broj telefona za slučaj da poželi da ostane u gradu, a ostalo je istorija - otkrio je glumac.

Voli Bregu i Srbiju

Inače, naslovna numera "Bella ciao" koja je korišćena u seriji "La Casa De Papel" doživela je veliku popularnost širom sveta, a obradio je i Goran Bregović pre 12 godina.

Da mu se dopada izvođenje ove numere od strane našeg muzičara, glumac je pokazao kada je na svom Instagramu objavio snimak sa Breginog koncerta.

Pedro Alonso
foto: JLDuenas / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Na pomenutom snimku se može videti da Pedro zajedno sa svojom izabranicom uživa, a u opisu je napisao ime muzičara i dodao emotikone vatre i srce.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja