UŠLA U ŠESTU DECENIJU, UOPŠTE NE STARI: Slavna glumica izgleda KAO BOMBA, mnogima se čini da je ista kao na početku karijere
Foto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

kao vino...

UŠLA U ŠESTU DECENIJU, UOPŠTE NE STARI: Slavna glumica izgleda KAO BOMBA, mnogima se čini da je ista kao na početku karijere

Pop kultura -

Iako je u šestoj deceniji, Demi Mur se već godinama ne menja, a i ovoga puta je svojim izgledom na crvenom tepihu sve prisutne ostavila bez daha.

Ova holivudska glumica jedna je od mnogih na crvenom tepihu u Kanu koja je oduševila svojim izgledom.

Demi (61) pojavila se u elegantnoj žutoj haljini sa šlicom na nozi i cvetnim detaljima s leve strane struka.

Celu modnu kombinaciju upotpunila je žutom torbicom i svetloružičastim potpeticama.

Iako je prešla šesdeset godina, Demi je sve oduševila svojom pojavom, a mnogima se čini kao da ova žena uopšte ne stari, s obzirom na to da je već godinama ista.

Kako vam Demi izgleda za svoje godine?

Demi Mur
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Inače, u javnosti se već neko vreme nagađa da se Demi podvrgnula estetskim zahvatima, ona o tome ne govori, ali priča se da navodno koristi filere i botoks. Glumica, koja je 90. godina bila seks-simbol, prošle godine je postala baka, nakon što je njena ćerka Rumer, koju ima iz braka s glumcem Brus Vilisom, rodila devojčicu Luet Isli Tomas. Osim Rumer bivši supružnici zajedno imaju i bliznakinje Talulu i Skaut, a nakon razvoda ostali su u dobrom odnosu, pa se Demi danas odlično slaže s Brusovom novom suprugom Emom Heming.

Demi Mur
foto: OConnor/Arroyo/AFF-USA/Shutterst / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prvi suprug bio joj je muzičar Fredi Mur, s kojim je u braku bila od 1980. do 1985. godine, a nakon razvoda zadržala je njegovo prezime. Zatim se 1987. godine udala za Brus Vilisa, s kojim je dobila tri ćerke, a razveli su se 2000. godine. Pet godina kasnije pred oltar ju je odveo 15 godina mlađi Ešton Kučer, a brak s njim potrajao je do 2013. godine i nakon toga, zapravo, nije imala ozbiljne veze.

(Kurir.rs/ShowBuzz/J.M.)

Bonus video:

01:18

IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track