MODNA BOGINJA POKORILA KAN U EKSTRAVAGANTNOJ HALJINI: Pokazala svoje izvajano telo na crvenom tepihu, sve oči bile su uprte u nju
Foto: Antonin THUILLIER / AFP / Profimedia

elegancija

MODNA BOGINJA POKORILA KAN U EKSTRAVAGANTNOJ HALJINI: Pokazala svoje izvajano telo na crvenom tepihu, sve oči bile su uprte u nju

Pop kultura -

I sinoć su crvenim tepihom u Kanu prošetale brojne slavne dame u zanimljivim, luksuznim kreacijama. Premijera filma "Beating Hearts" okupila je veliki broj poznatih, a u masi se posebno istakla brazilska manekenka Izabel Gular.

Kanski festival nam je i prošle večeri doneo priliku da uživamo u laskavim izdanjima glumica i manekenki, i dok neke pokušavaju da skrenu pažnju na sebe provokativnim izdanjima, neke su rešile da ispoštuju kodes oblačenja i nametnu se vrhunskom elegancijom i kreativnim pristupom visokoj modi.

Izabel Gular
foto: Boyer David/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Izabel Gular uvrstila se u drugu grupu dama - izabrala je formalnu, ali vrlo interesantnu haljinu sa potpisom brenda Stéphane Rolland.

Atraktivna manekenka, koja se ubraja u jedne od najzgodnijih žena na planeti, blistala je u dugačkoj tamnobraon toaleti koja prijanja uz telo, a duž sredine je ukrašena geometrijskim šarama u beloj boji.

Izabel Gular
foto: LiveMedia / ddp USA / Profimedia

Ova kreacija ima i gola leđa, ali je glavni detalj voluminizirana, ogromna kragna sa volanima koja svemu daje glamurozan, ali i pomalo ekscentričan pečat. Proslavljena Brazilka izdanje je upotpunila samo visećim, dijamantskim naušnicama, a opredelila se za zavodljivu šminku i svečanu, nisku punđu.

Lepa 39-godišnjakinja se proslavila kao manekenka "Viktorija Sikreta", a važi za damu sa "ubitačnom" figurom - svaki mišić na njenom telu je doslovce izvajan. Izabel je i sama priznala da trenira kao profesionalni sportista, a ne kao model, te da njena rutina vežbanja obuhvata brojne sportove, a ne samo odlazak u teretanu.

Izabel Gular
foto: Castel Franck/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ona redovno radi i vežbe snage sa tegovima, trči, preskače vijaču, planinari, praktikuje jogu i pilates, te kardio treninge. Uz to ova brineta vodi računa i o tome šta jede - pije puno vode, svako jutro pije zeleni sok za detoksikaciju, a na njenom meniju su povrće, voće, proteini i žitarice.

(Kurir.rs/Blic žena/ M. F)

Bonus video:

10:13

NIJE SAMO HALJINA KEJT MIDLTON NA VIMBLDONU KOJU JE KREIRALA SRPSKA DIZAJNERKA OČARALA SVE Imamo još jedan modni uspeh u svetu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track