MAZNULA MUŽA SVOJOJ NAJBOLJOJ DRUGARICI, A ON TVRDI DA JE TO BILA LJUBAV NA PRVI POGLED: I posle 30 godina gore od strasti (FOTO)
Foto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

PRODEFILOVALI CRVENIM TEPIHOM

MAZNULA MUŽA SVOJOJ NAJBOLJOJ DRUGARICI, A ON TVRDI DA JE TO BILA LJUBAV NA PRVI POGLED: I posle 30 godina gore od strasti (FOTO)

Pop kultura -

Britanska rok zvezda Sting i njegova supruga Trudi Stajler prisustvovali su premijeri filma "Parthenope" na 77. Kanskom festivalu.

Sting i njegova supruga su prošetali crvenim tepihom u Kanu. A poznati par i posle 30 godina ljubavi privlači veliku pažnju.

Upoznali su se dok je on bio u braku, a ona je bila prijateljica njegove bivše supruge. "Nismo ponosni zbog te situacije, ali se jednostavno dogodilo", izjavila je ranije za "Gardijan" Trudi Stajler o tome kako je počela njena veza sa slavnim Stingom.

Sting
foto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

Kada je upoznao Trudi, Sting je bio u braku sa irskom glumicom Frensis Tomelti, sa kojom se venčao 1976. godine. Trudi i Frensis upoznale su se radeći produkciju za predstavu "Magbet" i postale su prijateljice. Pored toga, bile su i komšinice, do 1982. kada se saznalo za vezu Stinga i njegove buduće supruge.

Sting se u Trudi zaljubio na prvi pogled

"Njene oči su blede, bledozelene, a preko levog obraza ima izbledeli ožiljak koji izgleda kao da ju je životinjska kandža povredila oko zenice levog oka. Čudno, ali ožiljak ni na koji način ne umanjuje njenu lepotu. Naprotiv ona izgleda kao slomljeni anđeo", napisao je kasnije Sting o Trudi u autobiografiji "Broken music" gde je otkrio i da se u nju zaljubio čim ju je upoznao, a zna se da su godinama živeli samo kao komšije (?!).

Sting
foto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

Poznati par je vezu počeo ili ju je pak obelodanio ubrzo nakon što je pevačeva prva supruga rodila njihovo drugo dete.

A Trudi je 1983. ostala u drugom stanju sa slavnim muzičarem. Pridružila mu se tada na turneji grupe "Police" čiji je bio član.

"To je bila najmanje idealna situacija koju možete da zamislite", rekla je jednom Stajler o činjenici da je Sting bio oženjen, a ona bila u vezi sa drugim muškarcem, piše honey.nine.com.au.

"Nijedno od nas nije ponosno na situaciju koja se dogodila – jednostavno se dogodila", rekla je ona za "Gardijan" i dodala: "Voleli smo se i živeli smo zajedno, a onda smo se venčali i dobili još dece. I to je naša životna priča".

Sting
foto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

Iste godine kada su Trudi i Sting doblli prvo dete, jedan od najcenjenijih pevača razveo se od prve supruge. Sting je u drugom braku dobio još troje dece.

Svoje bogatstvo neće da ostavi svojoj deci

Jedan je od najpoznatijih muzičara na svetu, potiče iz vrlo skromne porodice sa kojom je živeo u jednom malom mestu u Engleskoj. Njegovo bogatstvo se sada procenjuje na 180 miliona dolara, a u iskrenom intervjuu koji je dao za portal "Dejli mejl", Sting je rekao da njegova tri sina i tri ćerke ne bi trebalo da očekuju da će naslediti taj novac, već da bi trebalo da rade i da zarade za sebe.

Slavni muzičar ima šestoro dece i unuke, a rekao im je da im svakako neće ostati mnogo novca, jer ga prosto troše!

Sting
foto: Terence Baelen / Starface / Profimedia

"Imamo dosta obaveza, novac se troši i ima ga sve manje. Svakako ne želim da im ostavljam fond koji će od njih napraviti lenje i nezahvalne osobe. Oni moraju da rade. Svako moje dete zna to i zato mi i retko traže novac, što ja zaista cenim. Kada bi se našli u nevolji, naravno da bih im pomogao. Oni imaju svoju radnu etiku zbog koje žele da se sami izbore za sebe.

Ne osećam krivicu što imam novac. Koristim sve ono što imam i volim svaku materijalnu stvar koju sam zaradio. Zahvalan sam na tome, ali pametno ulažem svoj novac. Meni taj novac nije dat, već sam ga sam mukotrpno zaradio. Takođe, ja volim da vodim normalan život, da sam šetam ulicom i sednem u bar. Smeta mi pažnja medija i paparaci", zaključio je Sting.

( Kurir.rs / Blic žena / T.B. )

Bonus video:

04:40

Draško Aćimović: To što je u Sarajevu glavna vest da je Sting pojeo baklavu sve govori o izborima u BiH

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track