SVAKI KAMILIN KORAK POMNO SE PRATI: Evo šta se krije iza ovog njenog poteza, a tiče se Čarlsa i Kejt i njihove BORBE SA RAKOM
Foto: AFP-The Sun/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

TAJNA PORUKA?

SVAKI KAMILIN KORAK POMNO SE PRATI: Evo šta se krije iza ovog njenog poteza, a tiče se Čarlsa i Kejt i njihove BORBE SA RAKOM

Pop kultura -

Kraljica Kamila oduševila je mlade na Chelsea Flower Showu u ponedeljak kada je školarcima poklonila poseban buket cveća - a stručnjakinja za cveće otkrila je simboliku iza toga.

Odlučila je da kamelije pokloni učenicima osnovne škole Salivan, koji su pridoneli uređenju vrta, koji je inspirisan Penelopom Fiterton iz Netflksove drame Bridžtaun.

kraljica Kamila
foto: AFP-The Sun/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Kamelije tradicionalno simbolizuju divljenje, privrženost i zahvalnost. Odabirom kamelija kraljica Kamila verovatno je želela da izrazi svoje duboko poštovanje prema kreativnosti i predanosti dece", rekla je Elis Harlok, brend menadžerka "Prestige Flowers".

Dodala je da kamelije imaju dublje značenje, posebno s obzirom na nedavne zdravstvene probleme kralja i princeze od Velsa, koji su oboje na lečenju od raka.

kraljica Kamila
foto: AFP-The Sun/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

"U jeziku cveća, kamelije mogu simbolizovati otpornost i snagu. Ovaj izbor može odražavati poruku solidarnosti i podrške njenom suprugu i snaji tokom njihovih izazovnih putovanja", rekla je i dodala: "Odabir kamelija bio je dirljiv način prenošenja zahvalnosti, snage i jedinstva u teškim trenucima".

Vest o kraljevom zdravlju

Kralj se vratio javnom angažmanu prošlog meseca nakon ohrabrujućeg napretka u dijagnozi raka, iako su izvori prethodno naglasili da uprkos radosnim vestima, monarh još uvek ima rak i nastaviće da se leči za neotkriveni oblik bolesti, a kad se kraljica prošlog meseca pridružila vrtnoj zabavi u Lamb Houseu u Rajiu, rekla je gostima da se njen suprug 'oporavlja'.

kralj Čarls
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Kejt Midlton se trenutno fokusira na svoj oporavak od raka, ali prati rad Radne zajednice i zadovoljna je smerom u kojem sve ide, piše Glossy.

Međutim, portparol Kensingtonske palate naglasio je da to što Kejt prati događaje ne znači da će se uskoro vratiti na posao.

( Kurir.rs / Glossy / Story.hr / T.B. )

Bonus video:

02:14

ČARLS ĆE MORATI JOŠ GODINAMA DA VLADA, BRITANIJA JE U KRIZI! Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track