IZGUBILA JE SUPRUGA DOK JE BILA TRUDNA: "Kad sam saznala, ispustila sam telefon i PALA NA KOLENA", a u ovome pronalazi utehu
Foto: Profimedia

život piše romane

IZGUBILA JE SUPRUGA DOK JE BILA TRUDNA: "Kad sam saznala, ispustila sam telefon i PALA NA KOLENA", a u ovome pronalazi utehu

Pop kultura -

Glumica, Nataša Makelhon, poznata iz serije "Kalifornikacija", bila je u četvrtom mesecu trudnoće kada je primila stravičan telefonski poziv o smrti njenog supruga. Naime, tragične vesti saopštio joj je njen prijatelj, a Nataša je u tom momentu čekala trećeg sina sa svojim suprugom i cenjenim plastičnim hirurgom, Martinom Kelijem.

Nataša Makelhon
foto: Adrian Varnedoe, PacificCoastNew.com / Pacific coast news / Profimedia

Prema navodima, iako joj je rečeno da su lekari uradili sve što je bilo u njihovoj moći, Martin je preminuo usled srčanog zastoja zbog kardiomiopatije odnosno bolesti mišića srca.

"Dogodila mi se ista scena koju redovno viđate u filmovima - ispustila sam telefon iz ruku i pala na kolena," izjavila je glumica jednom prilikom.

Njihov prijatelj, takođe i lekar, pronašao je Martina kako leži bez svesti ispred vrata njihove kuće u Londonu. Iz istih stopa odvezao ga je u bolnicu, u kojoj su zajedno radili. Nažalost, uprkos svim naporima lekara, Martin je preminuo i to dve nedelje pred svoj 41. rođendan.

Nataša Mekelon
foto: Profimedia

Na godišnjicu njegove smrti, njegova supruga Nataša održala je govor u kom je izjavila da se Martin zapravo spasao jer, čak i da je na vreme saznao za njegovu bolest, sigurno ne bi dozvolio sebi da prestane sa svojim izuzetno aktivnim životom.

Martin Keli je, za života, bio vrlo uspešan specijalista kraniofacijalne hirurgije specijalizovan za urođene deformitete lica i vrata. Takođe je bio i član humanitarne organizacije "Lekari bez granica", a sa svojim prijateljem sa hirurgije osnovao je organizaciju "Suočavanje sa svetom" koja za cilj ima pomoć deci sa deformitetima lica.

Nataša Mekelon
foto: Profimedia

Podsetimo, Nataša je u svog supruga bila zaljubljena čitav život. Upoznali su se kada je ona imala samo 16 godina, a venčali su se 1998. godine. Nakon njegove smrti utehu je pronašla u deci i pismima koja su razmenjivali dok su bili u vezi na daljinu, a koja je kasnije pretočila u knjigu pod nazivom "Posle tebe: Pisma ljubavi i gubitka jednom mužu i ocu."

Martin je sahranjen na groblju koje se nalazi prekoputa njihove kuće, pa glumica utehu pronalazi i u tom prizoru je, kako je jednom prilikom rekla, pogled na njegovu nadgrobu ploču je teši i umiruje.

Nataša Makelhon
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Međutim, Nataša je prošle godine odlučila da pokuša da pruži novu šansu ljubavi. Sudeći prema fotografijama paparaca, uplovila je u vezu sa glumcem, Suleom Rimijem, sa kojim je viđena da razmenjuje strastvene poljupce. Od tog momenta glumica se nije oglašavala, niti je viđena opet u Rimijevom društvu.

Uzevši u obzir da je Nataša mlada ostala udovica, mnogi su iznenađeni što je i dalje sama ali, istovremeno, i vrlo zadivljeni činjenicom da se maksimalno posvetila svojoj deci, kao i time kako neguje uspomenu na svog pokojnog supruga.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

01:51

IZGLEDA KAO HOLIVUDSKA GLUMICA, A UZ TO JE I TOP KUVARICA! Evo kako izgleda PRELEPA takmičarka poznatog šou programa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track