SLAVNI GLUMAC SA 22 GODINE MLAĐOM RAZMENJIVAO NEŽNOSTI: U osmoj deceniji uživali na plaži bez odeće, a fotografije obišle svet
Foto: Profimedia

uživaju u ljubavi

SLAVNI GLUMAC SA 22 GODINE MLAĐOM RAZMENJIVAO NEŽNOSTI: U osmoj deceniji uživali na plaži bez odeće, a fotografije obišle svet

Pop kultura -

Glumca Čarlsa Densa domaća publika je zavolela u planetarno popularnim ostvarenjima "Igra prestola" i "Kruna", a iako gazi osmu deceniju čini se da živi život punim plućima.

On je već neko vreme u vezi sa 22 godine mlađom koleginicom iz Italije, Alesandrom Masi, sa kojom ga često uslikaju paparaci lista Dily Mail.

Njih dvoje nedavno su uhvaćeni na plaži, gde su bez odeće uživali bez obrzira na bliceve aparata, a ovekovečeni prizori su munjevito obišli planetu.

Burne romanse

Glumac je vodio buran ljubavni život. Pre razvoda povezivali su ga sa Emilijom Foks, a sa 33 godine mlađom glumicom Sofijom Majls bio je u vezi od 2003. do 2005. godine.

Čarls Dens
foto: Profimedia

Kasnije se zabavljao sa 26 godina mlađom manekenkom, pa sa dve i po decenije mlađom slikarkom Eleanor Burman. Razveli su se nakon što su dobili ćerku, kada je on imao 65 godina. Ponovno je pronašao ljubav sa Alesandrom Masi (22 godine je stariji od nje). Upoznali su se na snimanju filma "The Book of Vision".

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track